Ispraćaj djedice 28. prosinca u Kastvu

Autor: Nikola Cvjetović 27.12.2023

Okupljanje publike je na Crekvini gdje će dočekati omiljenog djedicu, zahvaliti mu na svemu te mu poželjeti sretan put na Sjeverni pol, u njegov dom.


Kastav - "Ispraćaj Djeda Mraza" je jedinstveno događanje koje će održati 28. prosinca s početkom u 18 sati i zasigurno opet oduševiti sve. Kako to tradicija nalaže, okupljanje publike je na Crekvini gdje će dočekati omiljenog djedicu, zahvaliti mu na svemu te mu poželjeti sretan put na Sjeverni pol, u njegov dom. Djed Mraz će na Crekvinu stići ponovno na jedinstven način i u pratnji vilenjaka, a bit će tu još pokoje atraktivno iznenađenje. Nakon okupljanja na Crekvini, po prvi put će cijela svita krenuti ka photo pointu gdje će svako dijete imati prigodu fotografirati se s Djedom, a potom će se tradicionalno svi zajedno fotografirati za uspomenu na ovaj dan i ovaj Božić.

Nakon fotografiranja, svi će zajedno krenuti na Žudiku, mjesto otkud će Djed krenuti kući, ali ne prije nego djeci i svim okupljenima ispriča priču za doviđenja i dok ne zaželi svima svako dobro. Nakon toga, u pratnji vilenjaka, krenut će prema kuli s koje će poletjeti ka Sjevernom polu.

Ovo jedinstveno događanje tako će staviti i točku na kastavsko božićno doba, a Grad na brege će svoje veliko finale prosinačkih događanja imati na Staru godinu megapopularnom manifestacijom "Zadnje polne va Kastve". Vidimo se u Kastvu!, poručili su organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...