Javni poziv za financiranje javnih potreba u sportu Općine Lovran u 2023. godini

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 26.01.2023

Opći cilj je razvoj sporta u Općini Lovran i povećanje kvalitete života djece, mladeži te svih građana kroz provođenje sportskih programa, treninga i natjecanja u sportskim udrugama Općine.

Lovran- Zajednica sportskih udruga Općine Lovran raspisala je Javni poziv za financiranje javnih potreba u sportu Općine Lovran u 2023. godini.

Predmet poziva je prikupljanje prijava (projekata i programa) za financiranje/ sufinanciranje javnih potreba u sportu Općine Lovran u 2023. godini. Opći cilj je razvoj sporta u Općini Lovran i povećanje kvalitete života djece, mladeži te svih građana kroz provođenje sportskih programa, treninga i natjecanja u sportskim udrugama Općine.

Prijave se podnose za aktivnosti, poslove i djelatnosti od značaja za Općinu Lovran utvrđene Programom javnih potreba u sportu Općine Lovran za 2023. godinu. Pravo na podnošenje prijave imaju udruge članice Zajednice sportskih udruga Općine Lovran koje, temeljem Zakona o sportu, mogu obavljati sportsku djelatnosti uz uvjet da imaju sjedište u Općini Lovran.

Ukupna planirana vrijednost javnog poziva za financiranje programa, projekata i javnih potreba u sportu sredstvima Proračuna Općine Lovran za 2023. godinu (www.lovran.hr) iznosi 86.270,00€.

Javni poziv i obrasce za prijave možete preuzeti ovdje.

Više sa portala poduckun.net ...