Konferencija ravnatelja predškolskih, osnovnoškolskih i srednjoškolskih ustanova u Gervaisu

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 14.11.2022

konferencija_ravnatelja

Na otvaranju stručnog skupa sudjelovala je saborska zastupnica Vesna Bedeković, gradonačelnik Fernando Kirigin i pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije Edita Stilin.

Opatija - U opatijskom Centru Gervais danas je započela međunarodna ESHA regionalna konferencija ravnatelja predškolskih, osnovnoškolskih i srednjoškolskih ustanova s temom odgojno-obrazovna ustanova mjesto osnaživanja zajednice. Na otvaranju stručnog skupa sudjelovala je saborska zastupnica Vesna Bedeković, gradonačelnik Fernando Kirigin i pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije Edita Stilin.

-Mi u Gradu Opatiji iz godine u godinu promišljamo kako unaprijediti boravak naše djece u školi te se trudimo kontinuirano doprinositi razvoju infrastrukture. Ove godine ispred škole smo uredili polivalentno igralište koje se na našu veliku sreću intenzivno koristi tijekom cijelog dana. Jedna od strateških aktivnosti Grada je i projektiranje nadogradnje naše osnovne škole, naglasio je gradonačelnik Kirigin te poželio ravnateljima uspješan rad na skupu te ugodan boravak u Opatiji.

konferencija_ravnatelja1
Više sa portala poduckun.net ...