Ljubitelji Tomosa najavili 120 kilometara dugu zajedničku vožnju oko Ćićarije i Učke

Autor: Nikola Cvjetović 12.05.2022

wp-content/uploads/2018/04/tomos-druzenje-opatija-2018-1.jpg

- Još jednom pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u subotu 21. svibnja uz napomenu da sudjelovanje imaju pravo samo oni vozači i vozila s važećom vozačkom dozvolom vozača i prometnom dozvolom vozila, poručili su organiztori.

Opatija - Nakon dvije pandemijske godine i restrikcija u okupljanju i druženju, napokon su 'pale maske' i vrijeme je da se opet navuku kacige. Tomos entuzijasti sa Kvarnera u subotu, 21.svibnja kreću na proljetni đir svojim oldtajmerima kojima će spojiti dvije županije, Primorsko-goransku i Istarsku.

- Polazak je predviđen u 10 sati iz caffe bara „Crni mačić“ u Jušićima, a cijeli đir dugačak je oko 120 kilometara. Na svojoj ruti tako će nakon starta u Jušićima krenuti za Mune, Vodice, Dane, Lanišće, Lupoglav, Vranju, Voziliće, pa preko Brseča, Mošćeničke Drage i Lovrana stići do Opatije. Okrjepa je u Vodicama, Lupoglavu i vidikovcu Plomin, a rezervoare svojih Tomos ljubimaca punit će u Vozilićima. U slučaju kvara, ovu veselu grupu ljubitelja Tomosa pratit će servisno vozilo i prikolica jer nikoga se neće pustiti na cesti samog. Još jednom pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u subotu 21. svibnja uz napomenu da sudjelovanje imaju pravo samo oni vozači i vozila s važećom vozačkom dozvolom vozača i prometnom dozvolom vozila. Posebna zahvala našim sponzorima AG Moto, Oldtimer klub Rijeka i Autoškola Opatija, te domaćinima u Vodicama, Lupoglavu i Plominu, poručili su organizatori.

Dodatne inforamcije možete saznati na vedran.novak19@gmail.com ili 0976054429.