Matuljicious/Matuljišs Pust+ edition: Outdoor aktivnosti, gastronomija, radionice čekaju na vašu prijavu

Autor: Marina Pauletić 24.01.2024

Foto: arhiva

Slatke i slane predahe možete konzumirati svaki dan u kafeteriji Benin u Jušićima i slastičarnici Zvončarnica u Matuljima.

Matulji - Matuljicious/Matuljišs Pust+ edition - Najbolje od Matulja na jednom mjestu! nastavlja se i u ovom mjesecu. Matulji tako nude outdoor aktivnosti, gastronomiju te radionice izrade tradicionalnih slastica.

Outdoor ativnosti “POMALO DA SE DUGO ZAJDE” nude bicikliranja sa uključenim električnim biciklom, degustacijama, ručkom i pričama. Prijave su otvorene na mail tzmatuljil@tzmatulji.hr

Gastonomski dio ZA PRSTI POLIZAT svake nedjelje sve do 25.02. nudi meni od 20 - 30€ u ugostiteljskim objektima Stancija Kovačići - Rukavac, Fiorin - Permani, Carpe Diem - Rupa, Mala Riba - Matulji, Stara pošta - Permani.

Slatke i slane predahe možete konzumirati svaki dan u kafeteriji Benin u Jušićima i slastičarnici Zvončarnica u Matuljima.

Jarbolu i pjenušac - jedinstven na svijetu, možete degustirati i kupiti vikendom uz prethodnu najavu na Zvonećoj kod OPG Ružić, a domaće pjukance i njoke, kao i jaja možete subotom i nedjeljom kupiti kod OPG Dokozić u Bregima. Dani otvorenih vrata su i u Pivovari Morčić u Velom Brgudu, a popust od 10% možete iskoristiti u Suza Croatian Spirit u Bregima.
Osim odličnih menija prema rasporedu sve prisutne zabavlja i sopac Mano.

PAMET VA GLAVU, radionica izrade Grašnjaki, Kroštul i Presnaca odvija se u Beninu u Jušićiima, a prijave se primaju na email tzmatulji@tzmatulji.hr

GRAŠNJAKI - tradicionalna i jedinstvena slastica punjena smjesom od maruna može se naručiti na tzmatulji@tzmatulji.hr.

Više sa portala poduckun.net ...