[U OKU KAMERE] Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu održane svečane promocije studenata

Autor: Sanja Monar 08.05.2023

Na sveučilišnom prijediplomskom studiju Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu najuspješnije studentice su Emma Superina, Adriana Glavić i Mia Butković a na sveučilišnom prijediplomskom studiju Menadžment održivog razvoja Antonija Rivić, Stela Triskoli i Filip Komšić.

Opatija - 5. svibnja 2023. godine u prekrasnom parku uz more, održane su svečane promocije diplomanata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci. Promocijama je prisustvovao veliki broj diplomanata, njihovih obitelji i uzvanika. Tom prigodom promovirano je 137 sveučilišnih magistara ekonomije i 209 sveučilišnih prvostupnika ekonomije.

S ciljem poticanja izvrsnosti Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu na svečanim promocijama nagrađuje najuspješnije studente ili studentice sveučilišnog prijediplomskog i diplomskog studija s najvećom pohvalom Summa Cum Laude, s velikom pohvalom Magna Cum Laude i s pohvalom Cum Laude.


Na sveučilišnom prijediplomskom studiju Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu najuspješnije studentice su Emma Superina, Adriana Glavić i Mia Butković a na sveučilišnom prijediplomskom studiju Menadžment održivog razvoja Antonija Rivić, Stela Triskoli i Filip Komšić.

Na sveučilišnom diplomskom studiju Menadžment u turizmu najuspješnije studentice su Barbara Jerković, Katarina Šimičić i Nikolina Sliško. Na sveučilišnom diplomskom studiju Marketing u turizmu najuspješnije studentice su Štefanija Jelačić, Nikolina Ritossa i Jelena Draganić, na sveučilišnom diplomskom studiju Menadžment u hotelijerstvu Leonarda Fabing, Marta Andričić i Dragana Stojaković te na sveučilišnom diplomskom studiju Održivi razvoj turizma Marija Vukadin, Melita Marković i Gabrijela Alilović.


Najuspješnije studentice Emma Superina, studentica sveučilišnog prijediplomskog studija i studentica sveučilišnog diplomskog studija Barbara Jerković, prisjetile su se početka studiranja i zahvalile svojim obiteljima, nastavnicima i djelatnicima Fakulteta te pozdravile sve okupljene u ime ovogodišnjih promoviranih studenata.

Nakon održanih promocija za sve diplomante i njihove goste organizirano je zajedničko druženje u parku Fakulteta.
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, Sveučilišta u Rijeci, pozicionira se kao lider u sustavu visokoškolskog sveučilišnog obrazovanja kadrova orijentiranih na područje menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu i održivog razvoja, osiguravajući cjelokupnu vertikalu obrazovanja od preddiplomskih i diplomskih do poslijediplomskih specijalističkih i doktorskih studija. Sukladno zahtjevima tržišta rada te slijedom trendova u sustavu visoke naobrazbe Fakultet kontinuirano inovira nastavne planove i programe te ostvaruje uspješnu suradnju s gospodarstvom i lokalnom zajednicom. Kao znanstveno-nastavna ustanova Fakultet razvija i unapređuje partnerske odnose sa studentima te promovira znanje i izvrsnost uvažavajući načela etičnosti i održivog razvoja u svim područjima djelovanja.

Iskrene čestitke svim diplomiranim studenticama i studentima!

Više sa portala poduckun.net ...