Nastavlja se vrijedna akcija ekipe iz LMF-a: S plastičnim bocama do poklona za lovranske mališane

Autor: Nikola Cvjetović 28.11.2022

lovran_music_festival_boce_2022

- Prošle godine ste se stvarno iskazali i pokazali te uz vašu pomoć smo prikupili više od 10 tisuća komada ambalaže te se nadamo da ćemo ove godine prikupiti još i više, istaknuli su organizatori...

Lovran – I ove godine članovi udruge Lovran music festival ponovo planiraju razveseliti mališane u lovranskom dječjem vrtiću i Domu za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić.

Kao i prošle godine startala je akcija prikupljanja starih plastičnih boca, odnosno povratne ambalaže, s čijom će prodajom osigurati sredstva za kupovinu igrački i slatkiša.

- Ove godine, u suradnji sa Stubicom d.o.o. , koja nam je ustupila prostor, ambalažu ćemo prikupljati u prostorijama bivše stolarije u Lovranu ( veliki parking gdje se održava Marunada ). Prikupljat će se od petka, 2. prosinca do nedjelje 4. prosinca i to od 15 do 19 sati, a subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Za one koji ne stignu u navedene termine, ambalaža će se prikupljati i za vikend od 9. do 11. prosinca, ali će točno vrijeme javiti. Prošle godine ste se stvarno iskazali i pokazali te uz vašu pomoć smo prikupili više od 10 tisuća komada ambalaže te se nadamo da ćemo ove godine prikupiti još i više, istaknuli su organizatori te poručili da mole donatore da ne ostavljaju ambalažu oko stolarije izvan dogovorenog termina.

Više sa portala poduckun.net ...