Nogometaši Rijeke počeli s pripremama za drugi dio sezone

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 05.12.2022

Rijeka će odigrati nekoliko pripremnih utakmica, prva je na rasporedu u subotu u 13 sati u Mavrincima i bijeli će tako uveličati 90 godina postojanja NK Grobničan.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u ponedjeljak su počeli s pripremama za drugi dio sezone. Rijeka u drugi dio sezone ulazi pod vodstvom novog trenera Sergeja Jakirovića, a pripreme će odraditi u kamp HNK Rijeka. Ujedno, Rijeka će odigrati nekoliko pripremnih utakmica, prva je na rasporedu u subotu u 13 sati u Mavrincima i bijeli će tako uveličati 90 godina postojanja NK Grobničan. Prvog dana na rasporedu su bila testiranja, a momčad je bila podijeljena u dvije grupe.

Prvi trening odradili su: Alen Grgić, Anton Krešić, Duje Dujmović, Ivan Smolčić, Jorge Obregon, Lindon Selahi, Mario Vrančić, martin Zlomislić, Bruno Goda, Matija Frigan, Nais Djouahra, Nediljko Labrović, Nikita Vlasenko, Prince Ampem, Bruno Bogojević, Veldin Hodža, Niko Galešić, Pablo Alvarez, Adrian Liber, Dominik Simčić i Alen Halilović.

Zbog bolesti i rehabilitacije od ozljeda izostali su Matej Mitrović, Marco Djuričin, Andrija Vukčević, Mislav Zadro, Aleksa Todorović, David Nwolokor, dok su Noel Bodetić, Niko Gajzler i Andro babić s juniorskom ekipom koju očekuje još prvenstveni ogled protiv Rudeša i utakmica Kupa Hrvatske protiv Istre 1961.

Sedmog prosinca s treninzima počinju: Bernard Karrica, Damjan Pavlović, Denis Bušnja, Gabriel Lunetta, Mateo Pavlović, Mikhail Merkulov i Roko Jurišić.

Više sa portala poduckun.net ...