NOVI PARTY U GERVAISU - Dvostruko više zabave uz dvoboj DJ-a u klubu Gervais

Autor: Portal Poduckun 15.11.2022

DJ Luca Montecchi (Opatija) i DJ S.a.l.l.e. (Poreč) naizmjence će ukrstiti setove pop rocka i dancea, užariti zvučnike i rasplesati vas najpopularnijim pjesmama 80-tih, 90-tih i 2000-tih godina.

Opatija - Brojni odaziv publike u klub Gervais na party 5. studenog, kada je odlično raspoloženi DJ Luca Montecchi osvojio podij hitovima iz devedesetih, ugodno nas je iznenadio, istaknuli su iz Festivala Opatija.

- Zato smo ovaj put odlučili sve povećati, dvostruko više mjesta za ples, dva DJ-a, singlovi više glazbenih dekada i dvostruko više zabave! U subotu, 26. studenog, dva DJ-a sa suprotnih strana istarskog poluotoka, DJ Luca Montecchi (Opatija) i DJ S.a.l.l.e. (Poreč), naizmjence će ukrstiti setove pop rocka i dancea, užariti zvučnike i rasplesati vaša tijela najpopularnijim pjesmama 80-tih, 90-tih i 2000-tih godina. Što više volite, hitove pop rocka ili dancea? Dođite i podržite svoje favorite! Borba ritmova počinje u 22 sata, glazbeni ring ostaje otvoren do 3 sata, a ulaz je slobodan, napomenuli su organizatori iz ustanove Festival Opatija.

Više sa portala poduckun.net ...