Novootvoreni beauty salon 'MJP Beauty Boutique' nudi frizerske i kozmetičke usluge na jednome mjestu

Autor: Marina Pauletić 17.11.2023

Osim pojedinačnih, salon svakoga tjedna nudi pakete usluga te popuste, a zanimljivo je istaknuti kako je jedini beauty salon u Opatiji koji u svojoj ponudi ima uslugu solarija.

Opatija – Opatija je nedavno dobila novi beauty salon u kojemu klijenti i klijentice sve usluge mogu dobiti na jednomu mjestu. Riječ je o salonu MJP Beauty Boutique koji se nalazi na adresi Vladimira Nazora 1 u sklopu Hotela Paris, a otvoren je od srpnja...

A kada kažemo da možete dobiti sve usluge, zaista mislimo na sve frizerske i kozmetičke usluge koje možete zamisliti: žensko i muško šišanje, masaže, maderoterapija, njega lica, njega tijela, depilacije, tretmane mršavljenja, tretmane hiperpigmentacije, usluge solarija, usluge šminkanja te štošta drugo.

- Iako sam po struci magistar farmacije, krenula sam drugim poslovnim putem, odnosno u poduzetničke vode. Tako mi se otvorila prilika da svoj hobi, ljubav i strast pretvorim u posao te sam bila mišljenja kako Opatiji, kao jednoj turističkoj destinaciji, treba jedno mjesto koje bi objedinilo sve frizerske i kozmetičke usluge na jednome mjestu, kazala je vlasnica salona, Mia Josić Pletikosa.

Osim pojedinačnih, salon svakoga tjedna nudi pakete usluga te popuste, a zanimljivo je istaknuti kako je jedini beauty salon u Opatiji koji u svojoj ponudi ima uslugu solarija. Što se tiče klijenata, dolaze i turisti i domaći, no baziraju se ipak na našem stanovništvu.

- U svojim tretmanima koristimo najmodernije aparate te su klijenti oduševljeni uređenjem, ponudom i opremom. Zasad su sve reakcije bile izuzetno pozitivne, navela je Mia Josić Pletikosa.

Radno vrijeme salona od ponedjeljka do petka je od 8 do 20 sati, dok je subotom od 8 do 15 sati. Ako se želite naručiti, možete to učiniti online putem na poveznici ovdje ili pozivom na broj telefona 099 227 4759.

Više sa portala poduckun.net ...