Održana druga studentska konferencija Wave for tourism

Autor: Nikola Cvjetović 30.09.2022

Teme ovogodišnje konferencije su usmjerene prema osjetilnom doživljaju posjetitelja s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo.

Ika - Wave for Tourism (W4T), studentska konferencije Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu održava se drugu godinu za redom.

W4T studentska konferencija okuplja studente te ostale zainteresirane zbog poticanja transfera znanja te međusobnog povezivanja budućih lidera. Konferencija se bavi pitanjima turizma, hotelijerstva, marketinga, menadžmenta i održivog razvoja. Teme ovogodišnje konferencije su usmjerene prema osjetilnom doživljaju posjetitelja s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo.

– Svjesni smo koliko je obrazovanje i neprestano usavršavanje kadrova u turističkoj i ugostiteljskoj djelatnosti važno, posebno u turističkim destinacijama kao što je Opatija. Grad Opatija i cijela Opatijska rivijera strateški su opredijeljeni neprestano usavršavati i poboljšavati svoju turističku ponudu, a jedino su znanje i praćenje modernih trendova pravi put ka tome. Upravo su kadrovi školovani na ovom Fakultetu, okosnica razvoja liburnijskog turizma, ali i turizma u cijeloj Hrvatskoj pa i šire, poručio je gradonačelnik Fernando Kirigin čestitavši organizatorima na uspješnom pokretanju studentske konferencije.

Više sa portala poduckun.net ...