Opatija on blues uz degustaciju vrhunskih vina i gastro specijaliteta u kulturnom centru Gervais

Autor: Marina Pauletić 16.02.2024

Foto: arhiva

Osim u bluesu publika će moći uživati i u vrhunskim vinskim i gastro degustacijama koje prate program.

Opatija - Ovaj petak, 16. veljače s početkom u 19:00 sati svi zaljubljenici u blues ali i svi oni koji imaju namjeru da još jednom proslave Valentinovo, moći uživati u koncertu Opatija on blues & Wine i to u kulturnom Centru Gervais uz Riccarda Staraja & Midnight Blues Band te gostima večeri kao što su Mauro STARAJ na hammond klavijaturama te Edi Maružin i bend koji u Opatiju dolaze u blues formaciji Edi East Trance Blues.

Osim u bluesu publika će moći uživati i u vrhunskim vinskim i gastro degustacijama koje prate program. Od vinara predstaviti će se vinari Liburnije i Kastavšćine i to Kapić Winery ,Vina Jardas zatim OPG Plovanić vina, OPG Maćuki - vina Rumac, OPG Ružić – jarbola te Vina Mandić. Uz vina posjetitelji će imati prilike uživati i u gastro ponudi Konobe Pescaria koja će u ponudi imati male zalogaje - bruschette te proizvode Aura destilerije, a tu je za posjetitelje i ponuda Gervais Bara.

- Ono što goste očekuje je jedna opuštena pubovska atmosfera u foajeu i maloj dvorani KC Gervais u kojoj će uz degustaciju vina i male gastro zalogaje uživati i publika ali i sami izvođači koji najavljuju i gosta iznenađenja te poručuju - očekujemo Vas u ritmu bluesa!, poručuju organizatori.

Pokrovitelji manifestacije su Zajednica Talijana Mošćenička Draga i Festival Opatija.

Više sa portala poduckun.net ...