Organizirano nordijsko hodanje ove subote do Ike

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 28.10.2022

Dužina rute koju ćete proći uz stručno vodstvo KŠR Gorovo je 9 km za što je predviđeno trajanje oko tri sata. Staza je lagana te su osigurani štapovi za nordijsko hodanje za 40 osoba.

Opatija - Provedite ovu subotu, 29. listopada aktivno, uz nordijsko hodanje iz ciklusa šetnji koje TZ Opatija poklanja posjetiteljima u sklopu projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“. Aktivne šetnje se održavaju svake subote do 17. prosinca s početkom u 10 sati ispred Ville Angioline.

Predviđena ruta sutrašnje šetnje je: Villa Angiolina - Lungomare - Slatina - Lungomare - Ika - Lungomare - Villa Angiolina. Dužina rute koju ćete proći uz stručno vodstvo KŠR Gorovo je 9 km za što je predviđeno trajanje oko tri sata. Staza je lagana te su osigurani štapovi za nordijsko hodanje za 40 osoba.

U slučaju loše vremenske prognoze organizator zadržava pravo promjene rute sukladno vremenskim uvjetima. Šetnja će se održati i u slučaju lagane kiše. Napominju i kako svi sudionici moraju biti adekvatno obučeni što uključuje sportsku odjeću i tenisice. Također, preporuka je da sudionici uzmu 1,5 litru vode i kapu, a svi sudionici hodaju na svoju odgovornost.

Više sa portala poduckun.net ...