Oživljavanje stare gradske jezgre Kastva uz koncert SpartJazz Quarteta

Autor: Andrea Načinović 16.08.2022

SpartJazz Quartet čine glazbenici koji imaju različita, šarolika i bogata glazbena iskustva, koja se ujedinjuju i upotpunjuju upravo u ovom sastavu.

Kastav - U utorak 16. kolovoza u sklopu programa "Ritam dvorišta" na 31. Kastafskom kulturnom letu nastupit će Spartaco Črnjarić sa svojim SpartJazz Quartetom.

Tradicionalni program "Ritam dvorišta" u sklopu Kastafskog kulturnog leta zamišljen je s idejom da oživi staru gradsku jezgru Kastva i pokloni kastavskoj publici vrhunske glazbene izvedbe uz neposredno druženje s umjetnicima. U novom izdanju "Ritma dvorišta", u utorak 16. kolovoza u dvorištu Kuće Belice u Kastvu, kastafskoj će se publici predstaviti Spartaco Črnjarić sa svojim kvartetom.

SpartJazz Quartet čine glazbenici koji imaju različita, šarolika i bogata glazbena iskustva, koja se ujedinjuju i upotpunjuju upravo u ovom sastavu. Uz Spartaca Črnjarića na gitari quartet čine pjevačica Majda Marenčić, te ritam sekcija Damjan Grbac na kontrabasu i Tonči Grabušić na bubnjevima.

Za koncert u utorak 16. kolovoza u Kući Belice u Kastvu, Spartaco i SpartJazz Quartet pripremili su program baziran na jazz standardima začinjen Spartacovim originalnim kompozicijama.

Ulaz na koncert je slobodan.

Više sa portala poduckun.net ...