Povratak u 80-e i 90-e: Disco Party u Klubu Drago

Autor: Marina Pauletić 19.06.2024

Foto: arhiva

Za glazbeni program bit će zadužen dobro poznati DJ Sale.

Opatija – Klub Drago u centru Opatije ponovno otvara svoja vrata za sve ljubitelje glazbe 80-ih i 90-ih godina. Nakon uspješnih tematskih zabava koje su privukle brojne posjetitelje, klub organizira još jedan događaj u retro stilu. Bit će to ujedno dobra uvertira u veliku manifestaciju RetrOpatija koju organizira TZ Grada Opatija.

DJ Sale za Pultom

Za glazbeni program bit će zadužen dobro poznati DJ Sale, koji će posjetitelje provesti kroz hitove Madonne, Michaela Jacksona, Backstreet Boysa, Spice Girls i mnogih drugih izvođača koji su obilježili dvije glazbene dekade.

Klub Drago već je poznat po svojoj ugodnoj atmosferi i kvalitetnom zvuku, što pridonosi ukupnom doživljaju događaja kako za mlade, tako i za malo starije goste. Organizatori najavljuju večer ispunjenu prepoznatljivim ritmovima i melodijama koje su i dalje popularne među širokom publikom.

Disco party će se održati u subotu, 22. lipnja, a vrata kluba bit će otvorena od 22:00 sata. Ulaznice će biti dostupne po cijeni od 8 eura, a organizatori očekuju veliki odaziv kao i na prethodnim događajima. Organizator ovom prilikom poručuje gostima da dođu u retro odjeći kako bi se potpuno prepustili atmosferi.

Više sa portala poduckun.net ...