Poziv za prijave klapa na 14. Maškarani klapski maraton

Autor: Marina Pauletić 02.11.2022

wp-content/uploads/2021/08/maskarani-klapski-maraton-2021-opatija-35.jpg

Ovoga će se puta klape natjecati i za novčane nagrade.

Opatija - Maškarani klapski maraton će svoje 14. izdanje doživjeti u veljači 2023.godine, a jedno od najpozitivnijih, najveselijih i najatraktivnijih karnevalskih događanja na Kvarneru ove će godine donijeti i brojne novosti.

Kako se za svaki MKM treba dobro pripremiti, organizator Udruga MKM iz Opatije već kreće s prijavama klapa koje će biti dio ovog jedinstvenog spektakla i predstaviti se u već nadaleko poznatoj vrhunskoj atmosferi. U organizaciji Udruge MKM i naredne će godine biti veselo jer će već tradicionalno poznate napjeve zapjevati poznate klape, ali s nekim novim, zanimljivim i dosjetljivim tekstovima i aranžmanima, a za ovu večer se klape tradicionalno pripremaju biti što originalnije maskom, koreografijom i izvedbom.

Upravo stoga organizator poziva klape da se na vrijeme prijave za ovu jedinstvenu manifestaciju jer je broj sudionika ograničen. Podsjetimo, klape se natječu za vrijedne nagrade koje dodjeljuje ocjenjivački sud i za nagrade publike, koja glasa putem glasačkih listića.

Ono što itekako valja najaviti su brojne novosti koje priprema organizator i o kojima će uskoro upoznati sudionike i javnost, a jedna od važnih novosti je podatak da će se klape ove godine natjecati i za novčane nagrade. Stoga je klapama preporuka da se prijave što prije, upravo zbog ograničenog broja sudionika, a kako bi se napravio odabir najboljih koje će se predstaviti vjernoj publici.

Klape se mogu prijaviti mailom na kzu.mkm.opatija@gmail.com ili na 091/ 57 56 508, a preko istih kontakata mogu dobiti i sve potrebne informacije. Organizator obećava odličnu zabavu i večer za pamćenje, kako za izvođače tako i za publiku. Zato, drage klape, ne čekajte – prijavite se na vrijeme!, poručuju iz organizacije.

Više sa portala poduckun.net ...