Privremena regulacija prometa za vrijeme trajanja Ljetne balinjerade

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 06.06.2022

Mole se vozači da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima.

Opatija - Zbog održavanja manifestacije “Ljetna balinjerada”, u subotu 11. lipnja, od 16 sati do nedjelje 12. lipnja u 4 sata, za sav promet bit će zatvorena Ulica maršala Tita od raskrižja s Radničkom ulicom i Ulicom Viktora Cara Emina (skretanje za opatijsku luku), do Trga Vladimira Gortana (ex hotel Zagreb).

Autobusna stajališta bit će uspostavljena na uobičajnim mjestima, a linije Autotroleja prometuju:

Linija 32 u smjeru Rijeka-Lovran prometuje Novom cestom do Slatine te dalje u pravcu Lovrana redovnom trasom. U povratku prema Rijeci prometuje Novom cestom bez spuštanja na Slatinu.

Linije 34 i 37 sa Slatine prometuju do Ičića (kružni dok) te Novom cestom do Kuka (34) odnosno semafora kod Bille (37) odakle nastavljaju redovnom trasom. U povratku prema Opatiji prometuju Novom cestom do Slatine.

Linija 35 u periodu nakon 16 sati neće prometovati u smjeru Voloskog, već isključivo trasom Opatija-Ičići-Poljane-Veprinac.

Linije 32 i 34 obavezne su koristiti sva stajališta na Novoj cesti (Billa, Mala škola, Veterinarska stanica, Villa Andrea).

Ujedno se u subotu, 11. lipnja od 14 sati do nedjelje 12. lipnja u 5 sati, zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici maršala Tita na cjelopkupnoj dionici odvijanja manifestacije “Ljetna balinjerada”.

Mole se vozači da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući će se sva vozila, koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno, premijestiti „paukom“, na trošak vlasnika.

Više sa portala poduckun.net ...