Prvi Adriatik simpozij o debljini i tečaj Europske asocijacije za debljinu (EASO): „Od dijagnoze do liječenja“ u Gervaisu

Autor: Marina Pauletić 19.04.2023

U glazbenom dijelu programa otvaranja simpozija nastupaju Vokalni studio Rijeka i Ana Marija Ilić.

Opatija - U Centru Gervais od 20. do 22. travnja u organizaciji Hrvatskog društva za debljinu HLZ i European Association for the Study of Obesity (EASO) održava se 1. Adriatik simpozij o debljini i tečaj Europske asocijacije za debljinu (EASO): „Od dijagnoze do liječenja“. Događaj se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, Grada Opatije, Turističke zajednice Opatija i Turističke zajednice Kvarnera.

Na najavnoj konferenciji za novinare će sudjelovati predsjednik Hrvatskog društva za debljinu prof. dr. Davor Štimac, predsjednik EASO, University of Leeds prof. dr. Jason Halford i dopredsjednica Hrvatskog društva za debljinu prof. dr. Sanja Klobučar.

Događaj počinje u četvrtak, 20. travnja u 18 sati. U programu otvorenja će izlaganja održati: prof. dr. Davor Štimac, prof. dr. Sanja Musić Milanović i prof. dr. Tadej Battelino.

U glazbenom dijelu programa otvaranja simpozija nastupaju Vokalni studio Rijeka i Ana Marija Ilić.

Više sa portala poduckun.net ...