Retro party uz DJ Šajetu i DJ Lucu Montecchija u Drago Night Clubu

Autor: Nikola Cvjetović 08.11.2023

Ako se dotjerate u stilu 80-ih i 90-ih, dobit ćete besplatno piće na račun kuće!, poručili su organizatori.

Opatija - Noćni život vratio se u Opatiju! Nakon nekoliko odličnih zabava koje su rasplesale mnoge goste u Drago clubu u centru Opatije, na red je došla malo starija publika!

Ako ste ljubitelj glazbe 80-ih i 90-ih i želite uživati u prošlosti i plesati uz glazbu tih desetljeća, obavezno posjetite Drago 25. studenog. Novi noćni klub u Opatiji, organizira tematski party uz koji ćete se ponovno osjećati mladima!, poručili su organizatori te dodali:

"Drago je moderan klub koji prati trendove u glazbi za mlade, ali ovaj put na redu su starije generacije, dobrodošli su svi od 30 do 80 godina."

Zvijezde zabave bit će nastup DJ Šajete i DJ Luce Montecchija, poznatog dvojca koji je tresao podije diskoteka kao i pozornicu RetrOpatije. Šajo i Luka puštat će najbolje hitove iz tih razdoblja, od popa do rocka, od disca do techna.

Ulaz u klub je moguć od 22 sata.

Ulaznice su 8 eura i nije ih potrebno prethodno nabaviti već ih možete kupiti na ulazu. Ako se dotjerate u stilu 80-ih i 90-ih, dobit ćete besplatno piće na račun kuće!, poručili su organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...