Savjetovalište za roditelje krenulo s radom

Autor: Marina Pauletić 31.01.2023

Roditelji u Savjetovalište mogu doći svakoga ponedjeljka.

Opatija - Savjetovalište za roditelje u opatijskoj osnovnoj školi Rikarda Katalinića Jeretova počelo je s radom. Savjetovalište podrazumijeva stručnu pomoć i podršku roditeljima u njihovoj najodgovornijoj i najzahtjevnijoj ulozi – roditeljstvu. Svi roditelji žele i odgajaju djecu kako bi izrasla u uspješne, odgovorne i zadovoljne mlade ljude. Na tom putu često ne ide sve glatko i prema zacrtanom planu.

Mijenjaju se djeca, roditelji, metode odgoja i objektivne okolnosti svakodnevnog života. Korisno je i poželjno, kad smo u dilemi oko naših postupaka, podijeliti i razmijeniti mišljenje te potražiti savjet nekoga tko svakodnevno susreće, radi i pomaže djeci osnovnoškolskog uzrasta.

Zato iz Savjetovališta poručuju kako možete doći svakog ponedjeljka od 12 do 18 sati i posavjetovati se sa školskom psihologinjom, najbolje uz prethodnu najavu, na broj telefona 051-703-915 ili mail: maja.maravic@skole.hr.

„Osim roditelja naših učenika, u savjetovalište su dobrodošli i roditelji budućih polaznika prvog razreda“, kazali su iz Savjetovališta.

Više sa portala poduckun.net ...