Sudionici Nikola Tesla EV Rally Croatia sutra stižu u Opatiju

Autor: Nikola Cvjetović 07.06.2022

wp-content/uploads/2021/05/Nikola-Tesla-EV-Rally-Croatia-2021-4.jpg

Ovogodišnje deveto izdanje najljepšeg i najtišeg relija na svijetu „Nikola Tesla EV Rally Croatia 2022” odvija se od 5. do 11. lipnja i prolazi kroz pet Županija...

Opatija - Iz Turističke zajednice grada Opatije javljaju da će sudionici Nikola Tesla EV Rally Croatia i ove godine proći kroz Opatiju te će se zaustaviti na kupalištu Slatina, sutra, 8. lipnja između 13 i 15 sati. Očekuje se dvadesetak vozila uglavnom Tesla modeli, a Turistička zajednica grada Opatija će dočekati sudionike rallyja s promotivnim materijalima destinacije.

Podsjetimo, ovogodišnje deveto izdanje najljepšeg i najtišeg relija na svijetu „Nikola Tesla EV Rally Croatia 2022” odvija se od 5. do 11. lipnja i prolazi kroz pet Županija, iz Istre preko Kvarnera, Šibenika do Zadra gdje će se ove godine po prvi puta održati svečana završnica i proglašenje pobjednika.

Internacionalni sudionici najvećim brojem iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Slovenije pa čak i SAD-a i Kanade uživat će u bogatom programu koji uključuje vožnju panoramskim cestama kroz predivne krajolike, obilazak kulturnih znamenitosti te wine/gastro ponudu, a dozu adrenalina i zabave iskusit će se na 2 organizirane sportske utrke/ispita spretnosti, na vrsarskom aerodromu – Aeroklub Vrsar te kod Sportskog Centra Višnjik u Zadru.

- Nijedna lokacija na ruti nije odabrana slučajno već s ciljem da pokaže ono najbolje što Hrvatska nudi, a i ove godine iza sebe ostavljamo trajno infrastrukturu za e-vozila na dvije odabrane lokacije na ruti relija koja je i službeno poznata kao “Zelena turistička magistrala”. Reli kao jedinstveni turistički projekt koji spaja e-mobilnost, ekologiju, tehnologiju i turizam u potpuno novi premium turistički proizvod sada je već i globalno prepoznat pod nazivom „Nikola Tesla EV Rally Croatia“ što Hrvatskoj daje jedinstvenu priliku da se kroz njega brendira kao „e-mobility friendly“ destinacija, a sam reli najljepša je tehnološko-turistička razglednica Hrvatske koju odašiljemo u svijet iz domovine Nikole Tesle, poručili su organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...