Treća sezona Hotela Portofino ponovno se snima na području PGŽ-e

Autor: Nikola Cvjetović 23.08.2023

Treća sezona serije Hotel Portofino snima se od lipnja do rujna ove godine na lokacijama Lovrana, Opatije, Klane, Rijeke, Istre i Zagreba.

Rijeka - Treća sezona britanske povijesne dramske serije Hotel Portofino, čija je servisna produkcija hrvatska produkcijska kuća Drugi plan, i ovog ljeta snima se na raznim lokacijama Primorsko-goranske županije.

Podsjetimo, Hotel Portofino, britanska serija ITV-a i Britboxa u režiji Adama Wimpennyja i Jona Jonesa, na kvarnerskom se području snima već tri godine, a predstavlja najveći filmski projekt na teritoriju Primorsko-goranske županije i Hrvatske te kao takav donosi iznimnu promociju Kvarnera na brojnim tržištima na kojima je planirano prikazivanje serije. Uz niz drugih audiovizualnih djela snimljenih na ovom području proteklih godina, snimanje serije Hotel Portofino pozicionira Primorsko-goransku županiju među najatraktivnije lokacije u Hrvatskoj, kako za strane tako i za domaće filmske produkcije. U prilog tome govori i činjenica da Primorsko-goranska županija spada u sam vrh županija s najviše snimajućih dana u Hrvatskoj. Treća sezona serije Hotel Portofino snima se od lipnja do rujna ove godine na lokacijama Lovrana, Opatije, Klane, Rijeke, Istre i Zagreba.

Više sa portala poduckun.net ...