TZ grada Opatija i ove subote poziva na aktivnu šetnju

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 25.11.2022

wp-content/uploads/2019/03/ozujak-oaza-wellnesa-opatija-setnja-veprinac-4.jpg

Aktivne šetnje se održavaju svake subote do 17. prosinca s početkom u 10 sati ispred Ville Angioline.

Opatija - Turistička zajednica grada Opatija vas poziva da i ovu subotu provedete aktivno, uz nordijsko hodanje iz ciklusa šetnji koje poklanja posjetiteljima u sklopu projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“. Aktivne šetnje se održavaju svake subote do 17. prosinca s početkom u 10 sati ispred Ville Angioline.

Predviđena ruta sutrašnje šetnje je Villa Angiolina, Lungomare, Slatina, park Margarita, izvor Vrutki, šetalište Carmen Sylve, Pobri, Kosićevo, sportska dvorana M. Cvetković, Lipovica te povratak putem Lungomarea u Opatiju. Dužina rute koju ćete proći uz stručno vodstvo KŠR Gorovo je 7 km za što je predviđeno trajanje oko dva i pol sata. Staza je srednje teška te su osigurani štapovi za nordijsko hodanje za 40 osoba.

U slučaju loše vremenske prognoze organizator zadržava pravo promjene rute sukladno vremenskim uvjetima. Eventualne izmjene će biti objavljene na web stranici TZG Opatija. Napominju i kako svi sudionici moraju biti adekvatno obučeni što uključuje sportsku odjeću i tenisice. Također, preporuka je da sudionici uzmu 1,5 litru vode i kapu, a svi sudionici hodaju na svoju odgovornost.

Više sa portala poduckun.net ...