U Amerikanskim vrtovima održan edukativno-kreativan susret

Autor: Nikola Cvjetović 03.08.2022

osobe invaliditet amerikanski vrtovi  1

U veseloj prijateljskoj atmosferi zajedno su obišli vrt, provjerili svoje znanje poznavanja raznih biljaka, a članovi Udruge OSI Grada Opatije dojmove su kreativno izrazili kroz crteže.

Svakodnevno se i nadalje korisnici Kluba 60+ GDCKO i njihovi prijatelji mogu nalaziti na jutarnjoj kavi i družiti u prostorijama Kluba 60+.

Opatija - Na inicijativu članova vrtlarske sekcije Kluba 60+ GDCK održan je edukativno-kreativan susret u predivnim Amerikanskim vrtovima s članovima Udruge osoba s invaliditetom Grada Opatije, s kojima GDCK Opatija lijepo surađuje na mnogobrojnim programima.

osobe invaliditet amerikanski vrtovi  2

U veseloj prijateljskoj atmosferi zajedno su obišli vrt, provjerili svoje znanje poznavanja raznih biljaka, a članovi Udruge OSI Grada Opatije dojmove su kreativno izrazili kroz crteže. Neumorne članice vrtlarske sekcije nastavljaju sa svojim druženjem u prostoru Kluba 60+ GDCKO. Likovno-kreativna sekcija, zbor i popularna tombola na kratkoj su pauzi do rujna. Svakodnevno se i nadalje korisnici Kluba 60+ GDCKO i njihovi prijatelji mogu nalaziti na jutarnjoj kavi i družiti u prostorijama Kluba 60+.