U Ikadorovom restoranu Nobilion gostuje chef Jeffrey, jedno od najvećih imena hrvatske gastro scene

Autor: Sanja Monar 21.04.2023

Jedan od najpoznatijih gurmanskih serijala s potpisom Nobiliona je sigurno i sada već nadaleko poznati serijal
„Game of Chefs“ u kojem chef kuhinje Nobiliona poziva u goste renomirane chefove nekih od najboljih
hrvatskih restorana

Ika - Krajem travnja u Ikadorovom restoranu Nobilion gostuje jedno od najvećih imena hrvatske gastro scene – chef Jeffrey iz Rovinjskog restorana Cap Aureo!

Restoran Nobilion u zadnjih je nekoliko sezona postao jedno od omiljenih mjesta za ljubitelje vrhunske gastronomije, posebno poznat po svojim jedinstvenim gurmanskim eventima kojima tokom cijele godine privlači ne samo goste s Kvarnera, nego i čitave Hrvatske te obližnjih zemalja, postavljajući Kvarner na kartu najzanimljivijih gastro destinacija u Hrvatskoj!

U svojim elaboriranim kalendarima događanja tu se mogu naći
i redovite tematske gastro večeri, izvrsne vinske večeri s najboljim hrvatskim vinarima, a za svoj gurmanski serijal „Tastes of Kvarner“ dobili su i nagradu HTZ-a za jedinstveni gastro doživljaj Hrvatske u 2022. godini.

Jedan od najpoznatijih gurmanskih serijala s potpisom Nobiliona je sigurno i sada već nadaleko poznati serijal „Game of Chefs“ u kojem chef kuhinje Nobiliona poziva u goste renomirane chefove nekih od najboljih hrvatskih restorana, pa su se tako na listi našli i Rudi Štefan iz šibenskog Pelegrinija, Emanuele Scarello iz
rovinjskog Agli Amici, Stiven Vunić iz Zijavice, Pavo Klarić iz San Canziana, Tino Sinožić iz Navisa te brojni drugi.

U travanjskom izdanju Game of Chefs, koji će se održati u subotu 29.04.2023 godine s početkom u 19:00h, novi chef kuhinje Nobiliona – Opatijac Daniel Skokić, ugostiti će jedno od najpoznatijih imena hrvatske gastro scene – chefa Jeffreya Vellu iz rovinjskog restorana Cap Aureo!

Jeffrey Vella, Maltežanin s hrvatskom adresom, već je godinama jedno od najcjenjenijih imena hrvatske gastronomije, a svoju je karijeru u Hrvatskoj započeo prije petnaestak godina kao glavni chef zagrebačkog hotela Esplanade. Danas chef Vella vodi Cap Aureo, restoran visoke moderne kuhinje koji se nalazi u sklopu
Grand Park hotela.

U ovoj jedinstvenoj gurmanskoj večeri od 6 sljedova, chefovi Skokić i Vella gostima će predstaviti niz sljedova s posebnim naglaskom na vrhunske sezonske namirnice ovih dvaju regija, dok će večeru pratiti i pomno kreirani wine pairing s potpisom Nobilionovog glavnog sommeliera Mate Negulića.

Više sa portala poduckun.net ...