[U OKU KAMERE] U Kastvu održano primanje za državne prvake u košarci, karateu, tenisu, boćanju i trailu

Autor: Marina Pauletić 09.05.2023

Gradonačelnik je čestitao sportašima na zapaženim rezultatima i zaželio im još puno državnih medalja, a svi su nagrađeni i poklon bonom za kupovinu sportske opreme.

Kastav - Gradonačelnik Matej Mostarac primio je kastavske sportaše koji su u zadnje vrijeme ostvarili zapažene državne pa i svjetske rezultate. Na primanju u Boćarskom domu „Slavko Stanić“ bili su članovi Košarkaškog kluba Kastav, Tenis kluba Kastav, Karate kluba Kastav, Boćarskog kluba Kastav i Atletskog kluba Rika.

Gradonačelnik je čestitao sportašima na zapaženim rezultatima i zaželio im još puno državnih medalja, a svi su nagrađeni i poklon bonom za kupovinu sportske opreme.

Iz Tenis kluba Kastav na primanju je bio Dario Zorica. Iz Boćarskog kluba Kastav bili su Alex Saršon, Fran Kusturin, Lorena Čolić, Sandi Paoli i trener Sandro Abram.

Pobjednička ekipa U11 Kastavskog kluba Kastav došla je u punom sastavu: Mario Šušić, Martin Grbac, Marko Spasojević, Karlo Andlar, Raul Simčić, Raul Perić, Filip Troskot, Nikola Superina, Vito Vidmar, Ivor Mačinković, Viktor Vidmar, Ivan Lerga, Filip Prpić i Karlo Brandt te treneri Eugen Tončinić, Igor Lukež.

Karatist Ante Matijević na primanje je stigao u pratnji trenera Alena Zamlića kao osvajač srebrne medalje u kategoriji U15 na natjecanju Svjetske lige u Španjolskoj, međutim Ante je proteklog vikenda postao i kadetski državni prvak!

Na primanju su bili i trkači AK Rika i to: Josip Meštrić, Pavle Kruljac, Eldin Hodžić, David Marot i Vana Čargonja.

„Vaši rezultati najbolja su nagrada za sve ulaganja u kastavsku sportsku infrastrukturu. Bravi i sretno dalje“, poručio je gradonačelnik Mostarac.

Više sa portala poduckun.net ...