[U OKU KAMERE] Lovranske glave osvojile sportski dio turnira, LP Adams family 'najmaškarana' ekipa

Autor: Nikola Cvjetović 17.02.2022

Vjerujemo i nadamo se da će naš turnir i humanitarna akcija sljedeće godine ponovno zablistati u punom sjaju, te da će se uspjeti održati i dječji dio turnira. Vidimo se 2023. godine na 18. Liburnijskom malonogometnom maškaranom turniru, najavili su organizatori.

Rukavac - I 17. Liburnijski malonogometni maškarani turnir je iza nas, opet javno neobjavljen zbog ograničavanja broja gledatelja, no veseo i maškaran kao i uvijek, istaknuli su organizatori iz Kluba mladih IDS-a Liburnije.

Pozivu organizatora odazvalo se deset ekipa, dok je jedna otpala u zadnji čas radi korone, tako su se u sportskom centru Damar natjecalo devet ekipa.

- Po treći put zaredom turnir su osvojile mlade lovranske snage - Lovranske glave koje su rezultatom 2:0 pobijedile ekipu Živio pust. Treće mjesto pripalo je ekipi Patuljičići koji su na sedmerce bili bolji od ekipe Maškarani Tin. Najmaškarana ekipa ove godine bila je LP Adams family, druga Patuljičići i treća Lignjari.Najmaškarani pojedinac ove godine je po prvi puta bila pojedinka odnosno Ella Puž - Snjeguljica iz ekipe Patuljičići, drugo mjesto pripalo je Robiju Tancabelu iz ekipe Maškarani Tin, a treće "ruka" koja je došla autićem na baterije iz ekipe Adams family, a nagrade najboljima uručila je Davorka Turković, tajnica Kluba mladih IDS-a Liburnije, poručili su organizatori i napomenuli da je humanitarnom akcijom "Mladi za mlade" prikupljeno 3 tisuće kuna za potrebe Crvenog križa Opatija.

- Zahvaljujemo svim sudionicima na fer i korektnom nastupu, druženju i poštovanju mjera. Vjerujemo i nadamo se da će naš turnir i humanitarna akcija sljedeće godine ponovno zablistati u punom sjaju, te da će se uspjeti održati i dječji dio turnira. Vidimo se 2023. godine na 18. Liburnijskom malonogometnom maškaranom turniru, najavili su organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...