[U OKU KAMERE] Šišanje zelenila u Jušićima dodatno pojačalo matuljski prometni kolaps

Autor: Nikola Cvjetović 24.03.2023

Na naš poziv reagirala je Općina Matulji koja je apelirala te bi se radovi trebali okončati ubrzo, a promet tom dionicom normalizirati...

Matulji - Prometni kolaps kojim su izloženi svi stanovnici šireg područja Liburnije dodatno su začinili iz tvrtke Ceste Rijeke sa svojim radovima održavanja zelenila.

Naime, uz sve ograničenja prometa na autocesti A7, zabranu odvajanja na čvoru Matulji prema tunelu Učka te preusmjeravanje prometa na čvor Mučići, danas su postavljeni i privremeni semafori na DC 8, u Jušićima.

Kako nam javljaju revoltirani vozači, vozila stoje u koloni gotovo do Mučića, a promet tom trasom prema Matuljima je usporen. S obzirom na to da se radi o alternativnom, u ovom slučaju jedinom pravcu, koji je od autoceste A7 otvoren prema Istri, potrebno je zapitati se jesu li uopće radovi ove vrste bili potrebni na kraju radnog tjedna u vršnim satima.

- Kolona od Jušića do izlaza s autoputa Jurdani. Čeka se u koloni 30 minuta. Presječena glavna poveznica s Istrom, a pametnjakovići se sjetili u petak rezati grane. Bože moj, samo je jedan od komentara ogorčenih vozača koje smo primili.

Na naš poziv reagirala je Općina Matulji koja je apelirala na izvođače radova te bi se isti trebali okončati ubrzo, a promet tom dionicom normalizirati.

Više sa portala poduckun.net ...