[U OKU KAMERE] Stella Tomić s autorskim koktelom 'Royal Sage' osvojila prvo mjesto na natjecanju na Bledu

Autor: Nikola Cvjetović 13.05.2023

- Učenik Maximilian Diraka po prvi puta je predstavljao školu na ovom izazovnom događanju i izvrsno se snašao u mnogobrojnim zadacima koji su mu bili dodijeljeni, istaknula je Sibila Roth, ravnateljica Ugostiteljske škole.

Opatija - Na Bledu se nedavno održalo Međunarodno natjecanje "G&T CUP: BARTENDER'S CHOICE COCKTAIL" u organizaciji AEHT (European Associations of Hotel and Tourism Schools). Na ovom zahtjevnom natjecanju po prvi put su nastupili učenici Ugostiteljske škole Opatija.

- Učenica Stella Tomić (3.1 razred) je u konkurenciji 35 natjecatelja nagrađena prvim mjestom za svoju kreativnost prilikom izbora sastojaka i imena za svoj autorski koktel naziva "Royal Sage". Učenik Maximilian Diraka po prvi puta je predstavljao školu na ovom izazovnom događanju i izvrsno se snašao u mnogobrojnim zadacima koji su mu bili dodijeljeni. Izuzetno smo ponosni na trud, rad I angažman naših učenika koji marljivo rade na promociji škole kroz ovako bitne manifestacije i od srca im čestitamo, istaknula je Sibila Roth, ravnateljica Ugostiteljske škole.

Više sa portala poduckun.net ...