[VIDEO] Mladi IDS-a Liburnije donirali 3 tisuće kuna socijalnoj samoposluzi

Autor: Nikola Cvjetović 09.03.2022

Što su sve poručili predstavnici KM IDS-a pogledajte u priloženom video isječku...

Opatija – U sklopu ovogodišnjeg izdanja Liburnijskog maškaranog malonogometnog turnira održana je i tradicionalna humanitarna akcija "Mladi za mlade", kojom je ove godine skupljeno ukupno tri tisuće kuna za potrebe Socijalne samoposluge Crvenog križa u Opatiji, istaknuli su predstavnici Kluba mladih IDS-a Liburnije Nensi Bošnjak, Jelena Živanović i Sandro Ladavac prilikom predaje donacije.

- U ova teška vremena možemo biti zadovoljni da je maškarani turnir uspješno održan, da je humanitarna akcija uspjela te vjerujemo da će volonteri opatijskog Crvenog križa na pravi način iskoristiti skupljeni iznos, zadovoljno je konstatirala Nensi Bošnjak.

VIDEO

- Kao i uvijek, kad Pust završi, organiziramo tiskovnu konferenciju i prezentiramo realizaciju samog turnira i naše humanitarne akcije "Mladi za mlade", u kojoj je u ovih 17 izdanja skupljen iznos od preko 700.000,00 kn, istakla je Jelena Živanović.

Na samom kraju, Sandro Ladavac se zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji maškaranog turnira i humanitarnoj akciji, te je dodao da se veseli sljedećem izdanju popularnog LMMT, koji će druge godine, kako kaže Ladavac, dočekati punoljetnost, odnosno 18. izdanje na zadovoljstvo svih nas koji sudjelujemo u organizaciji dok se predstavnicima KM IDS-a zahvalio Roberto Žigulić, predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Opatija.

Više sa portala poduckun.net ...