[VIDEO REPORTAŽA] Obilježen Dan Primorsko-goranske županije

Autor: Nikola Cvjetović 26.04.2022

Kako je proteklo obilježavanje pogledajte u priloženom video prilogu...

Opatija - Povodom Dana Primorsko-goranske županije u Hotelu Royal u Opatiji održana je svečana sjednica Županijske skupštine na kojoj su dodijeljene županijske nagrade i obilježena 29. obljetnica od konstituiranja.

Nagrada za životno djelo pripala je nadbiskupu, monsinjoru dr. sc. Ivanu Devčiću za iznimnu ulogu i velike zasluge u razvoju ekumenizma i međureligijskog dijaloga te za poticanje suradnje Crkve i lokalne zajednice na projektima od važnosti za stanovnike Primorsko-goranske županije.

Djelatnicima Kliničkog bolničkog centra Rijeka godišnja nagrada uručena je za izuzetan doprinos u zaštiti zdravlja stanovnika u borbi protiv bolesti Covid-19. Veslačkom klubu „Jadran“ za postignute rezultate te izniman doprinos razvoju i promicanju sporta, a povodom 100 godina uspješnog djelovanja i rada Kluba, te Siniši Kuhariću za predani rad, promicanje i unaprjeđenje sporta osoba s invaliditetom u cilju poboljšanja njihove psihološke stabilnosti i fizičke kondicije, a u svrhu što bolje inkluzije i aktivnog sudjelovanja u društvu.

Kako je proteklo obilježavanje pogledajte u priloženom video prilogu...

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...