[VIDEO] U Gervaisu održana konferencija “Promjene u strukovnom obrazovanju”

Autor: Marin Aničić 01.07.2022

Konferencija je okupila više od 100 sudionika iz redova upravljačkog, administrativnog i nastavnog osoblja srednjih strukovnih škola

Opatija – U centru Gervais održana je konferencija “Promjene u strukovnom obrazovanju”. Predavanja su bila usmjerena na nastavno-administrativno upravljačko osoblje srednjih strukovnih škola. Na konferenciji su izlagati predstavnici Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Vesna Anđelić i Monika Belle (modularna nastava u strukovnom obrazovanju) te Lidija Novosel (novosti u radu s učenicima s teškoćama). Svoje iskustvo u izradi kurikuluma ustanova predstavili su ravnatelji Renato Matejaš (Elektrotehnička škola Zagreb) i Dubravko Diklić (Strojarska tehnička škola Fausta Vrančića).

Konferencija je okupila više od 100 sudionika iz redova upravljačkog, administrativnog i nastavnog osoblja srednjih strukovnih škola s područja Primorsko – goranske i Karlovačke županije kako bi se upoznali s novostima koje donosi reforma strukovnog obrazovanja.

Konferencija je financirana iz Europskog socijalnog fonda u sklopu projekta RCK RECEPT, Regionalni centar profesija u turizmu. U priloženom videu pogledajte što su nam još ispričali organizatori, ali i samo otvorenje kongresa.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...