[VIDEO/FOTO] Ekipa Kujari osvojila Malonogometni maškarani turnir 'Emil Jeletić'

Autor: Nikola Cvjetović 05.02.2023

Ičićanska kaponera

Turnir je otvorila familija Jeletić, a što smo sve snimili u Rukavcu pogledajte u priloženom video prilogu i fotogaleriji...

Rukavac – Liburnijski malonogometni maškarani turnir ove godine u svom punoljetnom izdanju održan je jučer pod novim imenom - Malonogometni maškarani turnir 'Emil Jeletić' - u spomen na „dobrog duha“ opatijskog i liburnijskog karnevala.

Familija Jeletić

U napetim susretima slavila je ekipa Kujari (Viškovo), druga je bila ekipa CB Crikvena Draga & ljubičasti bombarder iz Muna, a treća Lovranske glave. U onom maškaranom djelu najbolja je bila ekipa Baškoti iz Brseča, drugi su bili LP Superjunaci iz Lovrana, a treća Ičićanska kaponera. Titulu najmaškaranog pojedinca ponio je Oleg Medica (Maškarani Tin), drugi je bio Dominik Božičić (Lovranske glave), a treći Marko Marinac (Čelice, Draga).

Brseč

Uz svoju sportsku 'notu', turnir je imao i onu socijalnu pa je sav prihod prikupljen u akciji 'Mladi za mlade' namijenjen za nabavku komunikacijskih ploča za potrebe djece i mladih s poteškoćama u razvoju koje bi bile postavljene na liburnijska dječja igrališta koje će realizirati DND Opatija.

- Veoma smo zadovoljni interesom za naš turnir koji je postao prepoznat diljem šire regije, tako da su se, uz lokalne, prijavile grupe iz Istre, Gorskog kotara i otoka, te stoga možemo reći da je kroz sve ove godine isti postao svojevrsni karnevalski brend na što smo iznimno ponosni. Temeljni cilj uz očuvanje karnevalske tradicije i običaja ovih krajeva je potaknuti svjesnost javnosti da oko nas, nažalost, živi mnogo djece i mladih koja zbog zdravstvenih poteškoća nisu imala sreću okusiti ljepote djetinjstva, a kojima je svaka pomoć u socijalizaciji dobrodošla, istaknuli su uorganizatori.

Što smo sve snimili u Rukavcu pogledajte u priloženom video prilogu i fotogaleriji...

VIDEO

U Rukavcu održan 1. Maškarani malonogometni turnir Emil Jeletić

Više sa portala poduckun.net ...