[VIDEO/FOTO] Profesorica emerita Ivanka Avelini donirala knjižnicu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Autor: Marin Aničić 21.05.2024

Profesorica Avelini donirala je sredstva kojima se knjižnica fakulteta opremila novim pultom i ormarom za arhivsku građu.

Ika - Profesorica emerita Ivanka Avelini donirala je knjižnicu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Svečanost predaje donacije održala se u ponedjeljak 20. svibnja 2024. godine. Profesorica emerita Ivanka Avelini je više nagrađivana znanstvenica i profesorica koja je djelovala na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te bivša dekanica istog Fakulteta.

Svojom je donacijom omogućila nabavku novog knjižničnog pulta i arhivskog ormara za knjižničnu građu. Ovom vrijednom donacijom omogućila daljnje opremanje knjižnice Fakulteta, a na ovoj joj je značajnoj donaciji zahvalio dekan prof. dr. sc. Marko Perić. Profesor emerita Ivanka Avelini je tom prilikom istaknula da je znanje moć te da knjige treba čitati i iz njih crpiti znanje. Knjižnica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu sadrži najbogatiji fond iz područja turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva u Republici Hrvatskoj te je uvijek dostupna svojim korisnicama za različite informacije i znanja koja su temelj za istraživačke i nastavne aktivnosti ovog Fakulteta.

VIDEO

Profesorica emerita Ivanka Avelini donirala knjižnicu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Više sa portala poduckun.net ...