[VIDEO/FOTO] Započela Adventska čarolija u Mošćeničkoj Dragi

Autor: Nikola Cvjetović 05.12.2022

Iako su kišne kapi pomrsile plan organizatorima, adventske lampice zasvijetlile su na više lokacija tako da je Mošćenička Draga ponovo zasjala u punom sjaju...

Mošćenička Draga - Adventska rasvjeta obasjala je i Mošćeničku Dragu, a to znači da je organizirano obilježavanje božićnih blagdana i drugu godinu zaredom ispunilo najmanju liburnijsku općinu zanimljivim programom.

Iako su kišne kapi pomrsile plan organizatorima, adventske lampice zasvijetlile su na više lokacija tako da je Mošćenička Draga ponovo zasjala u punom sjaju, a glazbeni dio večeri prebačen je u caffe bar Velebit.

Kako je najavljeno svakog vikenda održavat će se neki program, kako za djecu tako i za odrasle, od glazbe i dočeka Mikule, do dodatne ponude jela i pića. Tako će u utorak, 6. prosinca u 18 sati za najmlađe biti organiziran Doček Sv. Nikole, dok će za one nešto starije u petak, 9. prosinca od 20 sati biti pripremljeno adventsko druženje uz bend Josipijensis. Dva dana kasnije, u nedjelju od 14 sati na rasporedu je druženje uz Coffee Shop Acoustic, dok će u petak, 16. prosinca od 20 sati uz najljepše božićne hitove publiku zabaviti Martina Majerle. U subotu, 17. prosinca od 19 sati u Dvorani općinske zgrade (Barba Rike 5a), u organizaciji Zajednice Talijana Općine Mošćenička Draga bit će održano predstavljanje knjiga i poetska večer u kojoj sudjeluju Giacomo Scotti, Anna Volpe i Riccardo Staraj.

Zabava se u nedjelju 18. prosinca seli u Mošćenice gdje će od 12 sati biti organizirano adventsko druženje uz Kantriderse, dok će u petak, 23. prosinca od 20 sati u Mošćeničkoj Dragi za posjetitelje zasvirati Riccardo & Mauro Staraj unplugged. Badnjak će se proslaviti uz prigodan program koji započinje već u podne, a od 19 sati zasvirat će Dellboys Band. Istog dana u Brseču u 20 sati održat će se Sv. Misa u crkvi Sv. Jurja. U 22 sata u Mošćenicama očekuje se nastup Josipa Butorca i Mladena Žmaka u Crkvi Sv. Andrije Apostola uz Sv. Misu od 23 sata. Misa je na rasporedu i na sam Božić u Brseču u 9 sati, u Mošćenicama u 11 sati, te u Mošćeničkoj Dragi u 17 sati.

VIDEO

[VIDEO/FOTO] Započela Adventska čarolija u Mošćeničkoj Dragi

Više sa portala poduckun.net ...