Zatečena na Liburniji s amfetaminom pa predana pritvorskom nadzorniku

Autor: Portal Poduckun 21.11.2023

Oduzeto je 16 paketića s 298,4 grama amfetamina, digitalna vaga, novac....

Opatija - Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Osumnjičena je zatečena 19. studenoga na području Liburnije, prilikom kontrole i nadzora prometa na cestama sa sveukupno 298,4 grama droge amfetamin pakiranih u 16 paketića. Uz to, pretragom doma i drugih prostorija osumnjičene na riječkom području, pronađena je digitalna vaga, novac i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je pronađenu drogu posjedovala u namjeri daljnje prodaje, čime je počinila kazneno djelo za koje se prijavljuje.
Uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, osumnjičena 42-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske će i nadalje tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, pojačano postupati te poduzimati potrebne mjere i radnje u cilju suzbijanja ponude i potražnje svih vrsta droga, kao i procesuiranja osoba koje se bave ovom vrstom kažnjivih radnji.

Više sa portala poduckun.net ...