ACI marina Opatija sinonim je kvalitete i sigurnosti

Autor: Nikola Cvjetović 23.11.2022

ACI marina Opatija sinonim je kvalitete i sigurnosti

Osim samih vezova u moru i na kopnu, marina ima dodatne popratne sadržaje koje nautičari zahtijevaju...

Ičići - ACI marina Opatija najbolja je luka za sidrenje jahti do 40 metara na sjevernome Jadranu, a pomorsku tradiciju ponosno bilježi čak 30 stoljeća unatrag. Marina svojom kvalitetom ulijeva povjerenje svim nautičarima koji oprezni zbog bure ili juga ovdje dolaze potražiti utočište. Prigodno je smještena u naselju Ičići nadomak Opatije kako bi zaklonila brodove od svih vremenskih neprilika.

wp-content/uploads/2019/05/plava-zastava-icici-2019-1.jpgEkologija u fokusu - Podizanje Plave zastave

Marina posluje pune 32 godine te je godišnja marina, što znači da je većina plovila u marini cijelu godinu i imaju ugovore o godišnjem vezu. Opatijska marina prima na vez plovila duljine od pet do 40 metara, a ima kapacitet 285 vezova u moru i 30 vezova na suhom, odnosno na kopnu.

Osim samih vezova u moru i na kopnu, marina ima dodatne popratne sadržaje koje nautičari zahtijevaju, pa se tako na suhom vezu u operativnoj zoni nalazi dizalica kapaciteta 14 tona, a u svom sastavu ima servis za brodove, trgovinu nautičke opreme, parking za goste, ugostiteljske objekte, samoposlužnu praonicu rublja, trgovinu autohtonih proizvoda – vina , ulja i ostalih domaćih pića i delicija, ali i vrhunskih šampanjaca najpoznatijih svjetskih brendova.

beta/wp-content/uploads/2018/09/icici-zrak-panorama-2018.jpg
Više sa portala poduckun.net ...