Adriagate predstavlja novi projekt u suradnji s poznatim partnerima

Autor: Portal Poduckun 23.05.2023

S druge strane, valja voditi računa da je uočljiv je i porast broja registriranih kreveta u 2022. godini (3,7% više kreveta u odnosu na 2021. godinu) u Hrvatskoj, a prema istim podacima Instituta za turizam u Hrvatskoj u 2022. godini bilježimo sveukupno 1.077.586 kreveta.

Izgleda da nas očekuje dosta intenzivna i uzbudljiva turistička sezona. Adriagate podaci za period od prvih 4 mjeseca 2023. godine bilježe rast od 54% u broju rezervacija naspram istog perioda lani, a UNWTO također navodi da je u prvom kvartalu ove godine međunarodnih putovanja bilo više no dvostruko više no u istom periodu lani.

S druge strane, valja voditi računa da je uočljiv je i porast broja registriranih kreveta u 2022. godini (3,7% više kreveta u odnosu na 2021. godinu) u Hrvatskoj, a prema istim podacima Instituta za turizam u Hrvatskoj u 2022. godini bilježimo sveukupno 1.077.586 kreveta. Za iznajmljivače to znači da je konkurencija velika te da gostima treba pružiti kvalitetu, smještaja i usluge koju je gost spreman i platiti kako bi se istaknuo od drugih.

Brojni iznajmljivači stoga ulažu u svoje smještajne jedinice kako bi se odvojili od konkurencije, bilo u smislu ulaganja u opremu i dodatnu ponudu ili pak samu uslugu. Ovo je ispravni put koji rezultira podizanjem kvalitete i u konačnici i cijene, i to ne samo tog smještaja već čitave destinacije.

Veća kvaliteta, veća cijena

U cilju da iznajmljivaču olakša posao na način da mu preostane samo dočekati gosta i posvetiti mu se, Adriagate već godinama provodi brojne akcije za iznajmljivače: priprema brojnih korisnih dokumenata, kućni red, info mapa, rječnik, edukacije za privatne iznajmljivače diljem Jadrana. Od ove godine krenuli su i s novim projektom – Pogodnosti za Adriagate iznajmljivače.

Pogodnosti za Adriagate iznajmljivače

Cilj samog projekta je olakšati iznajmljivačima u opremanju smještaja, podizanju kvalitete i ulaganju uz brojne popuste koje mogu ostvariti kod dobro poznatih i uspješnih Adriagate partnera od kojih su neki Prima namještaj, Intertekstil Stanić, Dota, Ventidue, Pero, Swedcharge, Forte Solari,…

„Projekt Pogodnosti za Adriagate iznajmljivače najmanje je što možemo napraviti za naše iznajmljivače! U suradnji s dobro poznatim tvrtkama, njihove proizvode i usluge naši iznajmljivači mogu dobiti uz značajne popuste – i to samo zbog činjenice da surađuju s nama! Veća kvaliteta smještaja pravda i veću cijenu, a u konačnici i rezultira boljim poslovanjem!“, poručio je direktor Mate Balić.

Ulaganje u vlastiti smještaj uvijek se isplati! U vidu izmjene namještaja, renoviranja, izmjene madraca, obnove posteljine ili pribora za jelo, brige o okolišu, okućnici, prilazu... ili kroz dodatnu ponudu kojom ćete privući goste ili sebi olakšati poslovanje! Sve su ovo stavke koje vam mogu ponuditi veću kvalitetu smještaja i veću „vrijednost za novac“, što je gost uvijek razmatra.

„Podizanje kvalitete smještaj je ispravan put koji rezultira podizanjem kvalitete, i u konačnici i cijene, i to ne samo tog smještaja, već čitave destinacije. Kvalitetna usluga, rad, trud i poboljšanje nose sa sobom brojne prednosti“.

Iznajmljivači mogu na njihovu blogu za iznajmljivače provjeriti sve pogodnosti koje su im ponuđene – » Adriagate Zajednica. Također napominju kako je projekt tek krenuo te kako se broj suradnika i partnera koji nude pogodnost svakim danom povećava, a baza usluga i proizvoda puni. Za više pitanja o suradnji ili projektu možete se javiti na 021/271-870, a više informacija o suradnji pronađite » ovdje ili saznajte emailom na info@adriagate.com.

Više sa portala poduckun.net ...