B4SAFE: Vaša destinacija za gastro odjeću i obuću na Krku!

Autor: Portal Poduckun 08.03.2024

Od elegantne i praktične radne odjeće do udobnih i pouzdanih radnih cipela – pronaći ćete sve što trebate za potpunu zaštitu i funkcionalnost. Na raspolaganju je i mogućnost i tiska, štika ili printa logotipa ili natpisa

Krk - Ugostiteljska sezona brzo se približava, a s njom i potreba za kvalitetnom i funkcionalnom gastro odjećom i obućom. Novootvoreni odjel B4SAFE u sklopu Pinel Krk prodajnog centra u Nenadićima nudi sve što vam je potrebno kako biste se pripremili za nadolazeće izazove. Kvalitetna i funkcionalna odjeća i obuća ključni su elementi uspješnog poslovanja, a upravo na adresi Nenadići 27C možete pronaći sve na jednome mjestu.

“Pažljivo smo odabrali širok asortiman gastro odjeće i obuće visoke kvalitete, koja kombinira funkcionalnost, udobnost i moderan dizajn. Bez obzira radite li u restoranu, kafiću, ili hotelu, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za uspješno obavljanje posla”, poručuju iz Pinela Krk.

Odjel B4SAFE nudi sve što vam je potrebno kako biste se osjećali sigurno i udobno dok radite. Od elegantne i praktične radne odjeće do udobnih i pouzdanih radnih cipela – pronaći ćete sve što trebate za potpunu zaštitu i funkcionalnost. Na raspolaganju je i mogućnost i tiska, štika ili printa logotipa ili natpisa.

Pripremite se za nadolazeću ugostiteljsku sezonu na najbolji mogući način – posjetite novi odjel B4SAFE i pronađite sve što vam je potrebno za uspješan rad. Stručni tim na raspolaganju vam je kako biste pronašli savršenu odjeću i obuću koja odgovara vašim potrebama i zahtjevima. Nemojte dopustiti da vas sezonski poslovi iznenade – budite spremni i sigurni s B4SAFE-om na vašoj strani.

Čak i ako tražite više od gastro odjeće i obuće, na pravom ste mjestu. B4SAFE odjel nudi kompletnu zaštitnu opremu za sve potrebe. Bez obzira trebate li rukavice, maske, ili bilo koju drugu vrstu zaštitne opreme – u novootvorenom odjelu B4SAFE ćete pronaći sve na jednome mjestu.

Nenadići 27c, Krk
051 869 348

pon-pet 7:00-16:00
subotom 7:00-14:00

www.pinel-krk.hr

Više sa portala poduckun.net ...