Bruno Šimleša stiže u Tower Center Rijeka povodom Dana žena

Autor: Portal Poduckun 23.02.2024

Foto: arhiva

Nakon predavanja, nastavak druženja bit će u knjižari Hoću knjigu.

Rijeka - Treći put zaredom u Tower Center Rijeka stiže miljenik ženske publike, sociolog, autor brojnih knjiga popularne psihologije i duhovnosti, veliki aktivist i humanitarac, Bruno Šimleša. Ljubav između riječke publike i autora je uzajamna, tako da vjerujemo da će novi susret biti pun emocija, prijateljstva i ljubavi.

Prigodno, na Dan žena, 8. ožujka s početkom u 18 sati u riječkom CineStaru, Bruno će održati predavanje „Kako slaviti sebe i svoju ženstvenost?“.

Žene balansiraju između mnogobrojnih obveza, očekivanja, odnosa, obitelji, karijere… nastojeći zadovoljiti različite potrebe drugih, a stavljajući često sebe na zadnje mjesto. Šimleša upravo ovim predavanjem progovara o tome da ne moraju žene uvijek biti „superžene“ ili superjunaci, da bez grižnje savjesti trebaju staviti i svoje potrebe u prvi plan. Progovara o drugačijoj definiciji ženstvenosti, koja proizlazi iz čistog srca i uma, a ne izgleda i vanjštine.

Možda je vrijeme da žene promijene kut gledanja na određene pojave i događaje u svome životu, kako bi se osjećale bolje i živjele zadovoljniji, ispunjeniji život.

Ulaz na predavanje je besplatan, a zbog velikog interesa i ograničenog broj mjesta, ulaz je moguć uz prethodnu prijavu putem on line prijave na web stranici Tower Centra Rijeka.

Nakon predavanja, nastavak druženja bit će u knjižari Hoću knjigu na 4. katu Tower Centra Rijeka, gdje će Šimleša potpisivati knjige i družiti se s obožavateljima. Svi oni koji još uvijek nemaju neku knjigu iz bogatog opusa, samo 8. ožujka moći će je nabaviti uz promotivni popust od 15 do 30%.

I šećer na kraju, CineStar povodom Dana žena daruje sve posjetiteljice predavanja Brune Šimleše karamel kokicama! Povedite svoju žensku ekipu i uživajte!

Više sa portala poduckun.net ...