[FOTO] Dan nasmiješenih lica u Opatiji: Svečano otvoren Tramontana Mall Volosko

Autor: Portal Poduckun 13.07.2023

Na adresu Tošina 16 na Voloskom, već od 8 sati pohrlili su mnogi, a dočekalo ih je svečarsko raspoloženje jer su se domaćini doista sjajno pripremili.

Tramontana mall Volosko, dugo očekivani mali trgovački centar danas je svečano otvorio svoja vrata. Na zadovoljstvo brojnih Opatijaca, ali i posjetitelja iz cijele Liburnije te turista, pa se slobodno može reći da je danas bio Dan nasmiješenih lica u Opatiji.

Na adresu Tošina 16 na Voloskom, već od 8 sati pohrlili su mnogi, a dočekalo ih je svečarsko raspoloženje jer su se domaćini doista sjajno pripremili. Otvorenje je započelo svečanim rezanjem vrpce koju su zajedno prerezali gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin i član Uprave Plodina Luka Ćurković koji je, u ime tvrtke, uručio vrijednu donaciju u iznosu od 8.000,00 eura Mjesnom odboru Tošina. Plodine su kupce i darivale torbama, zakuskom i pićem, a kupci su imali priliku zavrtjeti kolo sreće koje im je donijelo i bonus nagrade. U ritmu DJ-a Luce Montecchija i pod voditeljskom palicom Marija Lipovšeka Battifiace bilo je veselo i zabavno.

Isto je bilo i na ostalim prodajnim mjestima centra koja su za kupce pripremila brojna iznenađenja, popuste i nagrade, a posebno je atraktivan bio rad opatijskog gradonačelnika na blagajni provg dm-a u Opatiji. Gradonačelnik se sjajno snašao, a napomenimo kako je sav promet prodajnog centra na dan otvorenja od 10:00 do 11:00 sati, kada je gradonačelnik Opatije volontirao na blagajni, donirao Gradu Opatija za obnovu dječjeg igrališta Tošina u iznosu od 15.585,00 eura.

Sva prodajna mjesta cijelog su dana bila zavidno popunjena kupcima i znatiželjnicima te se već prvog dana potvrdila opravdanost otvaranja ove zanimljive nove shopping lokacije. A program se nastavio i u poslijepodnevnim satima Tramontana Mall Volosko partijem koji je uz izvrsnu gastro ponudu ponudio glazbene nastupe Dražena Turine Šajete i klape Tramuntana, dok su voditelji „Đurđa i Franko“ zabavili brojnu publiku na svoj prepoznatljiv način. U službenom dijelu partija investitor Zoran Maržić je naglasio kako je ponosan na cijeli tim koji je sudjelovao u ovoj fazi projekta koji je dovršen u svega devet mjeseci i podsjetio da je trgovački centar dio projekta Tramontana Exclusive Living koji će u svojoj završnoj fazi postati multicentar vrhunske estetike, udobnosti i funkcionalnosti uz gym, spa, vanjski bazen s lounge-om i restoranom. Maržić je, u duhu današnjih darivanja, uručio opatijskom gradonačelniku ček na 8.000,00 eura kao donaciju za MO Tošina.

Ugodnom atmosferom završen je prvi dan nove malog trgovačkog centra na Voloskom, a slogan „Se ča ti rabi“ je već s prvim danom zaživio i naznačio sjajnu budućnost mall-a. A „Se ča mu rabi“ svatko će moći svakodnevno nabaviti od 8 do 21 sat, dok će radno vrijeme Plodina biti od 7 do 22 sata.

Tramontana Mall Volosko - trgovački centar na opatijskoj Tošini otvorio svoja vrata

Više sa portala poduckun.net ...