Hotel Hilton u Opatiji traži zaposlenike na pozicijama operativnih odjela

Autor: Portal Poduckun 02.02.2024

Keight Hotel Opatija bit će otvoren tijekom cijele godine.

Opatija - Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton, prvi je hotel pod Curio brendom u Hrvatskoj, u popularnom ljetovalištu Opatiji.

Trenutno proširuju njihov tim te traže zaposlenike za pozicije operativnih odjela.

Otvorene su pozicije u sljedećim operativnim odjelima:
- kuhinja,
- restoran,
- domaćinstvo,
- SPA centar,
- odjel tehnike.

Pridruži se njihovom timu!

Svi zainteresirani koji bi željeli postati dio Hilton tima i ostvariti karijeru u hotelu 5 zvjezdica koji će biti otvoren tijekom cijele godine, mogu poslati životopis i prijavu putem e-maila: careers@keighthotel.com.

Što nude:

- mogućnost za profesionalni razvoj i napredovanje,
- posao u inovativnom i poticajnom okruženju,
- stjecanje iskustva uz iskusne i stručne mentore,
- rad u ambicioznom timu profesionalaca,
- okruženje koje poštuje najviše standarde hotelijerstva,
- kao član tima imate mogućnost putovanja i rezervacija Hilton hotela diljem svijeta po pristupačnim cijenama kroz Go Hilton Team Member travel program.

Hotel s 54 sobe bit će prvi hotel Curio Collection by Hilton brenda u Hrvatskoj. Hotel će imati krovnu terasu za sunčanje s bazenom i barom za opuštanje gostiju s pogledom more i centar. Uz bazen na krovu hotela, hotel će imati i zatvoreni bazen s SPA centrom i bogatom ponudom raznovrsnih tretmana. Za poslovne goste dostupne su sobe s opremljenim radnim prostorom, hotelski višenamjenski prostor za sastanke od 100 četvornih metara za održavanje raznih poslovnih sastanaka, a posjetiteljima će biti dostupno i više od 50 parkirnih mjesta.

Hotelom će upravljati Zagreb City Hotels d.o.o., koji trenutno upravlja s tri Hilton hotela u Zagrebu: Canopy by Hilton Zagreb City Centre, DoubleTree by Hilton Zagreb i Hilton Garden Inn Zagreb.

Više sa portala poduckun.net ...