Otvara se prva prodavaonica dm-a u Opatiji

Autor: Portal Poduckun 11.07.2023

Proslava otvorenja dm-a uz popuste, poklone i donaciju za dječje igrališta Tošina

Opatija - U četvrtak 13. srpnja u 8 sati u trgovačkom centru Tramontana Mall (Tošina 16) dm otvara prvu prodavaonicu u Opatiji. Tim povodom dm će donirati sredstva za opremanje dječjeg igrališta Tošina, a svoju podršku donaciji dat će gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin, koji će na dan otvorenja na sat vremena preuzeti ulogu blagajnika dm-a.

U novom dm-u kupce očekuje više od 16.000 kvalitetnih i povoljnih proizvoda renomiranih brendova i omiljenih dm marki kao što su Balea, Denkmit i babylove, ali i specijalizirani kutak bezreceptnih medicinskih proizvoda (OTC kutak).

Naime, u prvoj opatijskoj prodavaonici dm-a u Tramontana Mallu kupci će moći birati među proizvodima koji uključuju bezreceptne medicinske proizvode, dermokozmetičke proizvode i dodatke prehrani. Tijekom proslave otvorenja, od 13. do 15. srpnja, kupci će u OTC kutku moći ostvariti 20 % popusta pri kupnji dvaju ili više proizvoda odabranih brendova kao što su Bioderma, Skintegra i Uriage.

Uz donaciju za opremanje dječjeg igrališta Tošina, proslava otvorenja bit će u znaku poklona i pogodnosti. Na dan otvorenja kupce koji kupe proizvode u vrijednosti iznad 30 eura dm će počastiti popustom od 15 % na ukupnu kupnju te brojnim poklonima i nagradama. Tako će kupci koji ostvare kupnju u iznosu od 15 i više eura moći će zavrtjeti kolo sreće koje svakom sudioniku jamči nagradu, a za kupnju u vrijednosti iznad 20 eura dm kupcima poklanja torbu za shopping, a za kupnju iznad 45 eura ručnik za plažu. Dodatne uštede kupci će moći ostvariti od 13. do 15 srpnja zahvaljujući akcijama 1+1 i 2+1 gratis, a detalje o popustima i pogodnostima tijekom proslave otvorenja dostupni su na dm.hr.

Od sada svi kupci dm-a u opatijskoj prodavaonici mogu koristiti uslugu ekspresnog preuzimanja proizvoda naručenih u online shopu. Uz odabir ove usluge pri kupnji u dm online shopu moguće je već nakon 90 minuta preuzeti naručene proizvode u odabranoj prodavaonici.

Za bržu i jednostavniju kupnju, ali i informacije o proizvodima te novostima i pogodnostima koje dm nudi pobrinut će se aplikacija 'Moj dm' koja je dostupna na AppStoreu i Google Playu. Uz korištenje pogodnosti programa dm active beauty, aplikacija omogućuje kupnju uz digitalnu karticu, kreiranje liste želja, provjeru radnog vremena prodavaonica, skeniranje barkoda proizvoda za više detalja, kao i pregled dostupnosti proizvoda u odabranoj prodavaonici.

Više sa portala poduckun.net ...