Prednosti novogradnji na Opatijskoj rivijeri

Autor: Nikola Cvjetović 06.06.2024

Novogradnje nude garažno/parkirno mjesto što je u urbanim sredinama izuzetno traženo prilikom izbora nekretnina

Matulji/Opatija - Promjene na tržištu nekretnina koje su zabilježene u 2024. godini ponajviše se očituju u stabilizaciji cijena, posebno onih u urbanim područjima. Razlog tome su povećane kamatne stope koja je utjecala na smanjenje potražnje za stambenim kreditima. Međutim, određeni segmenti na tržištu nekretninama i dalje bilježe rast. Stanovi u novogradnjama s energetski efikasnim rješenjima i dalje su izuzetno traženi, posebno u razvijenim gradovima s dobrom povezanošću. Takav interes vlada i u gradovima na području Kvarnera pa u ponudi agencije za nekretnine Palace Real Estate pažnju privlače atraktivne novogradnje u Opatiji i Kastvu.

Cijena takvog jednosobnog stana od 53m2 u Kastvu, na frekventnoj lokaciji - na pola puta između Rijeke i Opatije, stoji 195.000 eura dok se jednosobni stan od 64m2 sličnih karakteristika u Opatiji nudi za 429.000 eura.

Stanovi u novogradnjama s pogledom na more u „srcu” grada želja su mnogih zainteresiranih kupaca, a takve adute krije i ova opatijska nekretnina u ponudi Palace Real Estate.

Prednost ovih stanova je i nešto što uvelike pojednostavljuje život u sve prometnijim urbanim centrima, a to je privatna garaža. Uvijek spremno parkirno mjesto pogodnost je koja uz sve manji broj javnih parking mjesta postaje sve traženija karakteristika u potrazi za novim domom.

Više sa portala poduckun.net ...