[PROMO] Anticelulitni paketi tretmana maderoterapije u ponudi Thalasso Wellness Centra

Autor: Nikola Cvjetović 08.04.2022

Bliži se ljeto što je kod većine nas već potaknulo zabrinutost o našem izgledu i celulitu, a što predlažu u Thalasso Wellness Centru za rješavanje celulita provjerite u nastavku...

Opatija - U posebnoj ponudi su anticelulitni paketi tretmana maderoterapije (masaže drvenim valjcima) ili na Cryoderm aparatu tretman ventuzama (masaže vakumskim čašicama) te limfne drenaže aparatom Vakusak.

Također na akcijskoj ponudi je i vakumska kavitacija s limfnom drenažom. Najveća prednost vakumske kavitacije je ta da se rezultati vide odmah nakon tretmana, izgubi se oko 2 cm u obujmu a koža je napeta i glatka. Limfnom drenažom se nakon kavitacije uklanja višak nakupljene limfne tekućine i potiče normalizacija cirkulacije limfnog sustava.

Kako učiniti anticelulitne tretmane efikasnijim?

Uz anticelulitne pakete preporučili bi i detoksikacijsku dijetu. Ako imate višak kilograma, gubitak kilograma i povećanje tonusa mišića može poboljšati izgled celulita. Ukoliko želite možete dogovoriti i savjetovanje s našom nutricionisticom koja će Vam izraditi individualni plan prehrane. Detoksikacijska dijeta neće izliječiti celulit, ali može pomoći. Pronađite i jednu ili više aktivnosti u kojima uživate i koje se mogu uklopiti u vašu rutinu. Aktivnosti koje povećavaju tonus mišića mogu poboljšati izgled celulita. Također pomažu u cirkulaciji. Istaknuli bi mogućnost plivanja u Thalasso Wellnessu u kombinaciji s boravkom u saunama i anticelulitnim tretmanima, pomoći će rješavanju masnih naslaga i celulita.

Osim anticelulitnih tretmana i oblikovanja tijela na akciji su tretmani za osvježenje lica aparatom Cryoderm te novi tretman Face Refresh koji s ultrazvučnom špatulom niskofrekventnog ultrazvuka odstranjuje teško topive ostatke make upa te mrtve stanice kože, nakon čega se povećava sposobnost upijanja djelotvornih tvari u kožu. Drugom funkcijom ultrazvučne špatule dubinski se ubrizgavaju djelotvorne tvari koje sprečavaju upale, stimuliraju regeneraciju i hidrataciju – posebno kod osjetljive kože. Mogući su učinkoviti antiaging tretmani u cilju revitalizacije kože.

Za više informacija i rezervacije nazovite Thalasso Wellness Opatija na broj telefona 202 855.

Više sa portala poduckun.net ...