Smile Studio: Stomatološka oaza u srcu Rijeke

Autor: Portal Poduckun 15.10.2023

Ponuda Smile Studija je raznovrsna - od estetskih zahvata do terapeutskih tretmana.

Smješten malo izvan centra Rijeke, Smile Studio stoji kao primjer stomatološke izvrsnosti. Ova obiteljska stomatološka klinika postoji već dvadeset godina i uspešno spaja stručnost s osobnim pristupom, čineći stomatologiju prijateljskom i bezbolnom.

Početak putovanja Smile Studija

Put do stomatološke izvrsnosti započeo je 2003. godine kada su Tamara Kovačević Mikšić i Damir Mikšić, oba stručnjaka u svom području, odlučili udružiti snage. Vođeni misijom da ponude najnovije metode i pristupe, otvorili su vrata Smile Studija. Dok se dr. Tamara stalno usavršava kroz seminare, dr. Damir je stekao međunarodno priznanje i znanje, radeći s poznatim i svjetski priznatim stručnjacima iz stomatološke industrije.

Što Smile Studio čini posebnim?

Ova klinika nije samo mjesto gdje se brinu o zubima. To je mjesto gdje svaki pacijent postaje dio obitelji. Individualni pristup i otvorena komunikacija su kamen temeljac njihove filozofije. Također, specijalizacija svakog stomatologa unutar tima osigurava da svaki problem bude adresiran od strane najkompetentnijeg stručnjaka.

Najtraženije usluge

Ponuda Smile Studija je raznovrsna - od estetskih zahvata do terapeutskih tretmana. Međutim, nekoliko usluga posebno se ističe:

● ugradnja zubnih implantanata i "all on 4" koncept, s dr. Damir Mikšićem na čelu, garantira vrhunske rezultate,
● estetski zahvati, uključujući ugradnju zubnih ljuskica i izbjeljivanje zuba, nude savršene i prirodne osmijehe,
● terapeutska rješenja, kao što je Silensor udlaga, pružaju olakšanje od hrkanja u samo jednom danu.

Od Rijeke do Beča u Smile studio

Kvaliteta usluga u Smile Studiju prepoznata je ne samo lokalno, već i međunarodno. Pacijenti iz raznih dijelova Europe, uključujući Austriju i Italiju, dolaze upravo ovamo kako bi iskusili kombinaciju stručnosti i tople atmosfere.

Ukoliko tražite mjesto gdje će vaš osmijeh biti u sigurnim rukama i gdje ćete postati dio stomatološke obitelji, Smile Studio u Rijeci je destinacija koju trebate razmotriti. Posjetite i uvjerite se u njihovu stručnost i predanost pacijentima.

Više sa portala poduckun.net ...