Stiže Golden četvrtak, popusti, dupli bodovi i radionice za klince

Autor: Nikola Cvjetović 11.03.2024

Prevrtljivo vrijeme idealno je za slojevito oblačenje, omiljene traperice ili suknju s blejzerom ili sakoom.

Rijeka - Već i ptice na grani znaju da je drugi četvrtak u mjesecu rezerviran za Golden četvrtak! Ovaj četvrtak, 14. ožujka 2024. idealna je prilika za kupovinu uz posebne popuste i akcije, kao i duple bodove na Golden Tower kartici.

Prevrtljivo vrijeme idealno je za slojevito oblačenje, omiljene traperice ili suknju s blejzerom ili sakoom. U Tower Centru Rijeka stigle su nove proljetne kolekcije, koje mame iz šarenih izloga i vraćaju dobru energiju i pomisao na duge, sunčane dane koji nam stižu. Saznajte što vas očekuje na Golden četvrtku, odaberite nešto za sebe, ali i cijelu obitelj. Popis svih pogodnosti potražite na službenoj stranici Tower Centra Rijeka.

Svakako, prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Minimalan iznos računa je 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.
Također, četvrtak 14. ožujka 2024. rezerviran je i za edukativnu igru uz LEGO kockice i popularne EDUKIDO radionice. U posjet Tower Centru Rijeka stižu certificirane Edukido instruktorice i bezbroj „legića“, ljubitelji kultnih kockica moći će uživati u dvije radionice teme „Pričam ti priču“, namijenjenu osnovnoškolskoj djeci u trajanju od 60 minuta.

Što je zajedničko bajci i priči? Tko ih stvara? Zašto glave naših mini-figura imaju značajan utjecaj na sadržaj priče? Tijekom radionice djeca uče o temama: priča - uvod - razvoj – završetak - lik - pripovijest, a sve uz Lego kockice, figurice i puuuno mašte. Djeca će se zabaviti “ulazeći” u različite uloge - autora (smišljanje priča), graditelja (građenje svakog dijela priče u skupinama), glumca / gledatelja (prezentiranje stvorene priče), a sve uz veselje i igru.

Prijave za radionicu nisu potrebne, a radionica se održava u dva termina 17.00 -18.00 sati i 18.30 – 19.30 sati. Broj djece po radionici je ograničen na 25 sudionika, zbog kvalitete rada i igre. Radionice se održavaju na drugom katu preko puta trgovine Ciciban.
Više sa portala poduckun.net ...