Tramontana Mall Volosko otvara svoja vrata u četvrtak

Autor: Portal Poduckun 11.07.2023

U četvrtak 13. srpnja veliko otvorenje prodajnog centra u Voloskom uz bogat program

Volosko - Dugo očekivani Tramontana Mall Volosko svoja će vrata za sve otvoriti u četvrtak 13. srpnja te će tako Opatija dobiti novi sjajni mali trgovački centar u sklopu jedinstvenog zdanja na atraktivnoj lokaciji Tošina 16 na Voloskom.

Kako je već najavljeno, uz besplatan parking u trajanju od dva sata za sve kupce i uz caffe bar, Tramontana Mall Volosko ponudit će svojim kupcima baš "Se ča ti rabi", a u zdanju bruto površine 6.700 m², kupce i posjetitelje čekaju Plodine, HOP Pet Shop, Farmacia, Hrvatska pošta i, po prvi put u Opatiji, prodajno mjesto poznatog drogerijskog lanca dm. Već od 8 sati prodajna će mjesta otvoriti svoja vrata, a za kupce su pripremljeni brojni sadržaji i iznenađenja.

Prodajno mjesto Plodina uz rezanje vrpce otvorit će gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin i član Uprave Plodina Luka Ćurković te uručiti vrijednu donaciju Mjesnom odboru Tošina. Slijedi zabavni program, nagradne igre i darovi kupcima, posebni popusti, gastro ponuda i degustacije roštilja by Podravka, Gastro pointa by Zigante, Jager promocija – party i mnoga druga iznenađenja.

dm će posebno obilježiti otvorenje svoje prve poslovnice na Liburniji s posebnim popustima, atraktivnim poklonima uz kupnju, a sav promet prodajnog centra na dan otvorenja od 10:00 do 11:00 sati, kada će gradonačelnik Opatije volontirati na blagajni, donirat će Gradu Opatija za obnovu dječjeg igrališta Tošina.

Hop Pet Shop svojim kupcima daruje 15% popusta na svu kupnju, a Farmacia za kupnju u iznosu od 10 Eura odobrit će popuste od 20 i 30 % na proizvode poznatih brandova.

U 17:00 sati započet će veliki Tramontana Mall Volosko Party uz voditelje Marija Lipovšeka Battifiacu i Irenu Grdinić – Franka i Đurđu te glazbene nastupe Dražena Turine Šajete i klapu Tramontana. Party će potrajati sve do 19 sati, a uz odličnu zabavu domaćini su pripremili bogatu gastro ponudu za sve posjetitelje.

"Se ča ti rabi" slogan je ovog trgovačkog centra u kojem će svi moći nabaviti se ča in rabi svakodnevno od 8 – 21 sat, dok će radno vrijeme Plodina biti od 7 – 22 sata. Podsjetimo, trgovački centar je dio projekta Tramontana Exclusive Living koji će u svojoj završnoj fazi postati multicentar vrhunske estetike, udobnosti i funkcionalnosti uz gym, spa, vanjski bazen s lounge-om i restoranom.

Uz već spomenute donacije dm-a i Plodina, Tramontana Mall Volosko također će u povodu otvorenja malog trgovačkog centra uručiti Gradu Opatiji vrijednu donaciju namijenjenu Mjesnom odboru Tošina. Zajednička je želja domaćina zahvaliti se zajednici i to ne samo kroz kvalitetnu i pomno osmišljenu ponudu Mall-a, već i dodatnim aktivnostima i djelima koje će doprinijeti boljoj kvaliteti života u Voloskom, poručili su iz novog centra.

Više sa portala poduckun.net ...