Valentinovo u Tower centru Rijeka u znaku crvenog ruža i ljubavnog romana

Autor: Nikola Cvjetović 09.02.2024

Tower Centar Rijeka se pobrinuo da taj dan provedete na najbolji način uz raznovrstan program.

Rijeka - Dan zaljubljenih ili Valentinovo ne mora biti samo rezerviran za zaljubljene parove. Može biti i prilika da dan provedete u ženskom društvu ili sami sa sobom jer ponekad treba sebe staviti na prvo mjesto. Tower Centar Rijeka se pobrinuo da taj dan provedete na najbolji način uz raznovrstan program.

Make up radionica by Iva Berišić - Crveni ruž, 17 sati
Crveni ruž uvijek je u trendu i nikad ne izlazi iz mode, a ako ćemo vjerovati stručnjacima gotovo da nema dame kojoj ne pristaje. Valentinovo je savršen dan za zablistati u crvenom, ali i naučiti kako poput profesionalca nanijeti crveni ruž. Jedna od najpopularnijih riječkih vizažistica Iva Berišić sa svojim timom dolazi u Tower Center Rijeka gdje će 14. veljače od 17 sati održati radionicu nanošenja crvenog ruža. Kako savršeno nanijeti ruž? Kako odabrati nijansu koja najbolje pristaje? Kako pripremiti podlogu? Kako našminkati oči uz crveni ruž? Iva će dati odgovore na ova i mnoga druga pitanja, pokazati neke od trikova na modelima te podijeliti s prisutnima svoje znanje i iskustvo. Sve prisutne darujemo slatkim poklonima iznenađenja te crvenim ružom branda.

Druženje s Innom Moore i priča o romanu Vrijedan čekanja, 19.00 sati
Druženje se nastavlja uz predstavljanje nove knjige spisateljice Inne Moore, koja već godinama uveseljava i oduševljava žensku čitateljsku publiku. Usudi se, Naša mala tajna i Divljakuša samo su neki od ljubavnih romana proizašli iz Innina pera, a koji sadrže sve ono što ljubiteljice ljubavnih romana preferiraju i vole – dozu romantike, erotike, bijega od stvarnosti te sretnoga kraja. U Tower Centru Rijeka 14. veljače s početkom u 19 sati Inna Moore promovirat će svoju novu knjigu Vrijedna čekanja, a razgovor s autoricom vodit će Petra Preradović, book blogerica stranice Knjige u svome filmu. Petra će pokušati otkriti u razgovoru s autoricom zanimljivosti o romanu, a opet ne otkriti previše kako bi zaintrigirali prisutne na čitanje. Nakon promocije, bit će organizirano i potpisivanje knjiga u knjižari Hoću knjigu uz popust od 20% za sve naslove Inne Moore.

Više o romanu Vrijedna čekanja Inne Moore
Ugledan odvjetnik, uzoran sin i privlačan muškarac, Max Blake je, baš kao i njegova braća, dobar momak. Kada ga zatekne poziv za darivanje koštane srži bolesnom djetetu, učinit će ispravnu stvar. No ondje će mu se dogoditi zadnje što je očekivao – susret s djevojkom koja ga očarava. Samo jedan pogled dovoljan je da u njemu probudi zaštitnički poriv i potajnu opsesiju. Melisa Sutton ne vjeruje muškarcima. Priuštili su joj najgore patnje, baš oni koji su je trebali štititi. No sada je u njezinoj blizini muškarac kojem želi vjerovati, na čije dodire njezino tijelo ne protestira. Kojem bi, možda, mogla pripadati. Max i Melissa ispričat će vam svoju gorko-slatku priču o ljubavi koja iscjeljuje ožiljke, briše bol i vraća osmijeh na lice uz poruku: Muškarac može učiniti sve za ženu koja je za njega ona prava… vrijedna čekanja.

Više sa portala poduckun.net ...