Veseli uskrsni dani u Tower centru Rijeka

Autor: Portal Torpedo 20.03.2024

Pripremi se za Uskrs s nama, uz četiri šarena i vesela dana!

Rijeka - Tower Center Rijeka je pripremio četiri dana vesele uskrsne zabave za najmlađe posjetitelje, od 25. do 28. ožujka 2024. Dok se roditelji užurbano pripremaju za Uskrs i nabavljaju zadnje sitnice za nadolazeći blagdan, djeca će se zabaviti i spremno dočekati veselog uskrsnog zeku.

Potražite uskrsni kutak na drugom katu Tower Centra Rijeka, i veselog zeku koji nosi slatkiše i spreman je za fotkanje s obožavateljima. Sudjelujte u zabavnoj uskrsnoj obiteljskoj olimpijadi, svakodnevno s početkom u 18 sati i osvojite vrijedne nagrade za cijelu obitelj koju su pripremile trgovine Tower Centra Rijeka. Prva nagrada - poklon bon trgovine LC Waikiki u iznosu od 80,00 €, druga nagrada poklon bon dm-a u iznosu 60,00 € i treća nagrada društvene igre Goliath – Ice Cream Meltdown koju poklanja Baby Center.

Ne propustite i likovne radionice gdje će vješte ručice ukrašavati i bojati jaja, izrađivati košarice i vjenčiće, radionici modeliranja kinetičkim pijeskom, i još puno toga… U Tower stiže i najveća pisanica, a kako bi zasjala u punom sjaju i postala pravo uskrsno remek-djelo, potrebna nam je pomoć velikih i malih slikara. Sigurni smo da mali kreativci neće preskočiti Uskrsnu mađioničarsku predstavu "Zeko iz šešira", koja je na rasporedu u utorak, 26. ožujka u 17 sati.

Raspored događanja:
Od 25. do 28. ožujka 2024., od 17 do 19 sati (2. kat).
- slikanje sa uskrsnim zekom (svaki dan)
- likovne radionice (svaki dan)
- radionica modeliranja kinetičkim pijeskom (svaki dan)
- bojanje velikog jumbo jajeta (svaki dan)
- obiteljska olimpijada s vrijednim nagradama (svaki dan u 18.00 sati)
- uskrsna mađioničarska predstava "Zeko iz šešira" (26.3. 17 sati)

Sretan Uskrs želi vam, Tower Center Rijeka.

Više sa portala poduckun.net ...